Linux gibi çeşitli bir şekilde kişiselleştiremiyoruz maalesef. Microsoft Store'da kişiselleştirmek için bazı uygulamalar olduğunu duymuştum ama bunların neler olduğunu bilmiyorum. Nasıl kişiselleştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Lively wallpaper, rainmeter gibi programları kullanarak kişiselleştirebilirsiniz. Lively wallpaperi hareketli duvar kağıdı için, rainmeteri de visualizer, saat vs belirli şeyleri kişiselleştirmek için kullanıyorsunuz. İçeriği bol rainmeterde bol bol skin bulabilirsiniz.
Selam, Bugün Microsoft Store üzerinden bulabileceğiniz güzel özelleştirmeleri gösteriyorum. 1. Winver Stok Winver: İşaretlemiş olduğum sarı çizgi ile sekmeler arası geçiş yapabilir ya da uygulamayı büyüterek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz...
Öncelikle Deviantart sitesine gir. Oradan göz zevkine uygun renklerde duvar kağıdı bul. Sonra yine aynı siteden kendine klasör ve dosya simgeleri bul. Bunları masaüstünde tutmak istediğin dosyalara uygulayıp gözüne hoş gelmesini sağla. Daha sonra da xwidget programını indir ve içindeki araçlardan ihtiyacın olan yada masa üstünde güzel duracağını düşündüklerini kur. Bu kadar. Mesela bu benim iş laptopum ve klasör simgeleri böyle yaptım.