Windows 11 niye geçilmiyor?

Ne kadar az telemetry o kadar iyi. Eski sistemlerde olmadığı için çok daha rahattı. W11 şu an sorunları var NVIDIA da açıklama yapmış FPS düşüşleri ve sorunları. Şimdi az önce driver geldi birçok düzeltme var fakat bende 11'den 10'a geri döndüğüm için 11 sorunları düzeldimi bilmiyorum.
 
Windows 10 Çoğu kişiye göre daha kullanışlı geliyor. Ben hiç Windows 11'e alışamadım. Windows 11'de bazı kişiler de sıkıntı falan olduğu söyleniliyordu. Windows 10 Stabil bir işletim sistemi olduğu için çoğu kullanıcılar Windows 10'u tercih ediyor.
 
Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum ile geçilmesi daha sağlıklı. Yayıncılar da temiz kurulum yapmak istemiyorlarsa ve mevcut sistemlerinden memnunlarsa Windows 11'i tercih etmeyebilirler.
 
Ne kadar az telemetry o kadar iyi. Eski sistemlerde olmadığı için çok daha rahattı. W11 şu an sorunları var NVIDIA da açıklama yapmış FPS düşüşleri ve sorunları. Şimdi az önce driver geldi birçok düzeltme var fakat bende 11'den 10'a geri döndüğüm için 11 sorunları düzeldi mi bilmiyorum.

NVIDIA sorunu tamamen düzeldi ve 22H2'de stabilite artışı da var genel olarak.
 

Geri
Yukarı