alhyprn Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 345 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #21 Doshitatte dedi: Pentium ne ki? 256 MB RAM ile Windows 11 kurayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yahu adamın birisi en düşürebildiği 456MB'dı Vmware'de 256'ya kuruyorsanız gösterin hocam. Merak ettim.
Doshitatte dedi: Pentium ne ki? 256 MB RAM ile Windows 11 kurayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yahu adamın birisi en düşürebildiği 456MB'dı Vmware'de 256'ya kuruyorsanız gösterin hocam. Merak ettim.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 22 Haziran 2021 #22 Şans Burda dedi: Fazla bir performans beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Olmayan performansını beklemem hocam . Overclock yapabilir miyim o işlemciye?
Şans Burda dedi: Fazla bir performans beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Olmayan performansını beklemem hocam . Overclock yapabilir miyim o işlemciye?
alhyprn Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 345 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #23 Erenla dedi: Hocam 8 GB'a kadar destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... P5WD2-E ve Premium destekliyor 8GB'ı.
Erenla dedi: Hocam 8 GB'a kadar destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... P5WD2-E ve Premium destekliyor 8GB'ı.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.233 Çözümler 86 22 Haziran 2021 #24 alhyprn dedi: Yahu adamın birisi en düşürebildiği 456MB'dı VMware'de 256'ya kuruyorsanız gösterin hocam. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gayet mümkün teorik olarak. Ben 256 MB ile Windows 10 açabilmiştim. Bu da aynı olur herhalde. Hele çalıştır'ı açmak 5 dk sürüyordu resmen işkence.
alhyprn dedi: Yahu adamın birisi en düşürebildiği 456MB'dı VMware'de 256'ya kuruyorsanız gösterin hocam. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gayet mümkün teorik olarak. Ben 256 MB ile Windows 10 açabilmiştim. Bu da aynı olur herhalde. Hele çalıştır'ı açmak 5 dk sürüyordu resmen işkence.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #25 PhoenixTech dedi: Olmayan performansını beklemem hocam . Overclock yapabilir miyim o işlemciye? Genişletmek için tıkla... Anakart OC destekliyorsa yapılabilir belki. Bende ki anakartlar OC desteklemediği için yapamamıştım. Ama denemek lazım.
PhoenixTech dedi: Olmayan performansını beklemem hocam . Overclock yapabilir miyim o işlemciye? Genişletmek için tıkla... Anakart OC destekliyorsa yapılabilir belki. Bende ki anakartlar OC desteklemediği için yapamamıştım. Ama denemek lazım.
alhyprn Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 345 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #26 PhoenixTech dedi: Olmayan performansını beklemem hocam . Overclock yapabilir miyim o işlemciye? Genişletmek için tıkla... Yaparsınız hocam anakart izin verirse. Ben D 925 ile oyuncak oynar gibi oynuyorum resmen. P5LD2 anakart. Güç kaynağımda asusun ağır kaliteli 350W bir güç kaynağı tabi
PhoenixTech dedi: Olmayan performansını beklemem hocam . Overclock yapabilir miyim o işlemciye? Genişletmek için tıkla... Yaparsınız hocam anakart izin verirse. Ben D 925 ile oyuncak oynar gibi oynuyorum resmen. P5LD2 anakart. Güç kaynağımda asusun ağır kaliteli 350W bir güç kaynağı tabi
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 22 Haziran 2021 #27 alhyprn dedi: P5WD2-E ve Premium destekliyor 8 GB'ı. Genişletmek için tıkla... Aynen benimki preium olanından yazmayı unutmuşum hocam bir de anakartın piller hep şişmiş nedeni nedir?
alhyprn dedi: P5WD2-E ve Premium destekliyor 8 GB'ı. Genişletmek için tıkla... Aynen benimki preium olanından yazmayı unutmuşum hocam bir de anakartın piller hep şişmiş nedeni nedir?
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #28 Doshitatte dedi: Pentium ne ki? 256 MB RAM ile Windows 11 kurayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Deneyin (!) Şaka bir yana bu adam desteklemeyen ve eski bilgisayara kurmuş : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doshitatte dedi: Pentium ne ki? 256 MB RAM ile Windows 11 kurayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Deneyin (!) Şaka bir yana bu adam desteklemeyen ve eski bilgisayara kurmuş : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alhyprn Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 345 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #29 Sıkıysa benim 98 Model EPoX ihtiyarada kurun Pentium 3'den güç alıyor.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #30 alhyprn dedi: Eki Görüntüle 1078488 Sıkıysa benim 98 Model EPoX ihtiyarada kurun Pentium 3'den güç alıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam desteklenmeyen bilgisayara kurmuş.
alhyprn dedi: Eki Görüntüle 1078488 Sıkıysa benim 98 Model EPoX ihtiyarada kurun Pentium 3'den güç alıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam desteklenmeyen bilgisayara kurmuş.