Windows 11 Pro bilgisayar nasıl komple yedeklenir?

tunc_ustundag

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| CPU: AMD Ryzen 5 5600X | Motherboard: Asus PRIME B450M PLUS | Ram: Corsair Vengeance 4x8GB 3000Mhz | Graphics Card: GAINWARD RTX 3060 GHOST 12G | SSD: WD BLUE SN580 1TB + Sandisk 480 GB SSD | Cooler: Cooler Master HYPER212
| Case: RAMPAGE AZOR | PSU: Thermaltake Smart BX1 650W 80+
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı sonunda çok güzel ve stabil bir hale getirdim.

Bu bilgisayarı komple A'dan Z'ye yedeklemenin bir yöntemi var mı? Windows yedeklemeye giriyorum, sadece uygulamalar, masaüstü, resimler, videolar, belgeler gibi klasörleri yedekliyor.

Benim isteğim eski sistemlerdeki gibi Windows geri yükleme noktası gibi bir şey veya sistem yarın bir gün çöktüğünde harici bir diske yedekleyip, yedekten tamamını geri yüklemek. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı sonunda çok güzel ve stabil bir hale getirdim.

Bu bilgisayarı komple A'dan Z'ye yedeklemenin bir yöntemi var mı? Windows yedeklemeye giriyorum, sadece uygulamalar, masaüstü, resimler, videolar, belgeler gibi klasörleri yedekliyor.

Benim isteğim eski sistemlerdeki gibi Windows geri yükleme noktası gibi bir şey veya sistem yarın bir gün çöktüğünde harici bir diske yedekleyip, yedekten tamamını geri yüklemek. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

2 tür yedeklersin:
1- Acronis, ghost ile
2-DISM++ (ISO olarak alırsın)
Tercihim 2. olur.

@tunc_ustundag 2. de yaparsanız:
Recovery seçersen install i ESD olarak sıkıstırır,
En fazla yaparsanız wim olarak yapar.
Yedeklemeyi ben wim olarak alırım, fazla sıkıstırma olmayacagı için daha saglıklı yedekler.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı