Windows 11 Pro için anahtar alınacak yer tavsiyesi

CosmicPaweTR

Hectopat
Selamlar. Bilgisayarımı toplayalı bayağı bir zaman oldu. Ancak ben Windows 11 Pro'ya geçmek istiyorum, fakat bunu key yardımıyla yapabiliyormuşum sanırım. Şu an Home sürümünü kullanıyorum. Format atmadan Windows 11 Pro'ya geçebilir miyim? Ayrıca sağlam bir site var mıdır key almak için? Retail olursa daha iyi olur. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ürün anahtarı ile yükseltme yaparak format atmadan geçiş sağlayabilirsiniz.

Hocam geçen yaz SağlamLisans'tan Windows 10 key aldım sıkıntı çıkartmadı bana.

Hocam sağlamlisantan alın bence hem ilgililer hem de keyler sorunsuz çalışıyor bana 1 dakikada Gmail olarak iletildi ve ilk key direkt çalıştı hiç problem yaşamadım.

Hocam sağlamlisantan alın bence hem ilgililer hem de keyler sorunsuz çalışıyor bana 1 dakikada Gmail olarak iletildi ve ilk key direkt çalıştı hiç problem yaşamadım.
Hocam windows 11 key çok pahalı geldi bana maalesef. Windows 10 pro key ile geçebiliyormuyum 11 proya?

Halihazırda Windows10Pro kullanıyorsanız Windows Update ile evet geçebilirsiniz. Windows 10 keyini Windows 11'de kullanamazsınız.
Hocam internette görmüştüm. Şuan windows 11 home kullanıyorum windows 10 pro key alsam windows 11 pro olmazmı. İnternette görmüştüm windows 10 keyleri ile windows 11 aktif oluyor diye.

Hocam internette görmüştüm. Şu an Windows 11 Home kullanıyorum Windows 10 Pro key alsam Windows 11 Pro olmaz mı? İnternette görmüştüm Windows 10 keyleri ile Windows 11 aktif oluyor diye.

Dedim ya hocam Windows Update ile yükseltme yapabilirsiniz diye. Windows 10 Pro kullanıyorken Windows 11'e yükseltme yaparsanız Windows 11 Pro olarak devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…