EfeBY Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2024 #1 Windows 11 Home kullanıyorum Windows 11 Pro OEM anahtarı satın aldım etkinleştirme yerine kodu yazdım ama etkinleştirilmedi.. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
Windows 11 Home kullanıyorum Windows 11 Pro OEM anahtarı satın aldım etkinleştirme yerine kodu yazdım ama etkinleştirilmedi..
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.027 Makaleler 11 Çözümler 115 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2024 #2 Pro anahtarıyla Home'u etkinleştiremezsin. Formatla Pro kur istersen.
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 895 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 @EfeBY Hocam mevcut Windows'unuz ile lisans aldığınız Windows farklı tek yol format sonra lisansını aldığınız Windows'u kurmak ve KEY'i girmek.
@EfeBY Hocam mevcut Windows'unuz ile lisans aldığınız Windows farklı tek yol format sonra lisansını aldığınız Windows'u kurmak ve KEY'i girmek.
EfeBY Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2024 #4 SerdarT35 dedi: Pro anahtarıyla Home'u etkinleştiremezsin. Formatla Pro kur istersen. Genişletmek için tıkla... NicksizDEDE dedi: @EfeBY hocam mevcut Windows'unuz ile lisans aldığınız Windows farklı tek yol format sonra lisansını aldığınız Windows'u kurmak ve Key'i girmek. Genişletmek için tıkla... Peki içindeki uygulamalar kalarak Pro'ya geçmenin bir yöntemi var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapayım mı? Videodakini yapıp kodu yazınca oldu Son düzenleme: 22 Kasım 2024
SerdarT35 dedi: Pro anahtarıyla Home'u etkinleştiremezsin. Formatla Pro kur istersen. Genişletmek için tıkla... NicksizDEDE dedi: @EfeBY hocam mevcut Windows'unuz ile lisans aldığınız Windows farklı tek yol format sonra lisansını aldığınız Windows'u kurmak ve Key'i girmek. Genişletmek için tıkla... Peki içindeki uygulamalar kalarak Pro'ya geçmenin bir yöntemi var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapayım mı? Videodakini yapıp kodu yazınca oldu