Çözüldü Windows 11 Redmi Buds 6 kulaklığı algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yagizdutdut

Decapat
Dostlar selam, bugün Redmi Buds 6 aldım (active, Lite veya play değil dümdüz Redmi Buds 6) ve telefonumda gayet güzel çalışırken bilgisayarıma da bağlamak istedim ama bağlamaya çalıştığımda cihazlarda gözükmedi, "tüm cihazları göster" butonuna basınca gözüktü lakin tıkladığım zaman kulaklık olarak değil dümdüz bir Bluetooth aygıtı olarak görüyor, bağladığımda ise saniyelik bir bağlantı sağlayıp sonrasında kendiliğinden bağlantıyı kesiyor ve tekrar bağlamayı denediğimde resimdeki hatayı veriyor. Neredeyse her şeyi denedim ama hiçbir şekilde düzeltemedim
Denediğim çözümler:
Bluetooth driver güncelleme, cihazı Aygıt Yöneticisi'nden silip tekrar bağlamaya çalışmak, kulaklığı kutuya koyup PC resetleyip tekrar bağlamayı denemek, Bluetooth ses kategorisinden bağlamaya çalışmak.

Ekran görüntüsü 2025-02-12 185017.png

Ekran görüntüsü 2025-02-12 185035.png

Kimse yok mu yardım edebilecek?

Son düzenleme:
Çözüm
1) Windows'ta Bluetooth'tan Redmi Buds 6'yı kaldır.
2) Xiaomi Earbuds uygulamasını telefonuna kur ve kulaklığını uygulamaya tanıt. Uygulamada "ek ayarlar" yazan yere bas ve orada "çift bağlantı" kısmını aktif yap.
3) sonra kulaklığı eşleşme moduna al. (kulaklıkları kutusuna koy, kutunun ışığı sönünce kutunun kapağını kaldır ve kulaklıklar içindeyken düğmesine birkaç saniye basılı tut. Işık yanıp sönmeye başlayınca eşleşme moduna geçmiş demektir)
4) eşleşme modunu açtıktan sonra kulaklığı Windows'ta Bluetooth'a ekleyebilirsin.
2) Xiaomi Earbuds uygulamasını telefonuna kur ve kulaklığını uygulamaya tanıt. Uygulamada "ek ayarlar" yazan yere bas ve orada "çift bağlantı" kısmını aktif yap.
3) sonra kulaklığı eşleşme moduna al. (kulaklıkları kutusuna koy, kutunun ışığı sönünce kutunun kapağını kaldır ve kulaklıklar içindeyken düğmesine birkaç saniye basılı tut. Işık yanıp sönmeye başlayınca eşleşme moduna geçmiş demektir)
4) eşleşme modunu açtıktan sonra kulaklığı Windows'ta Bluetooth'a ekleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Gerçekten çok teşekkür ederim, saatlerdir uğraşıyorum ve bir ilaç gibi geldin! İyi geceler diliyorum.

Sadece düşük gecikme ve kulaklıgı yeniden adlandır var çift baglantı diye bir bölüm yok, senfde var mı bahsddigin bölüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı