Y yuusuuf Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Bir akrabamın Windows 11 yüklü bilgisayarını aldım. Ama içinde kendi verileri vardı. Bilgisayarı sıfırlamak istiyorum ama sofırladıktan sonra Windows'u tekrardan yüklemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
Bir akrabamın Windows 11 yüklü bilgisayarını aldım. Ama içinde kendi verileri vardı. Bilgisayarı sıfırlamak istiyorum ama sofırladıktan sonra Windows'u tekrardan yüklemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yaparım?
Çözüm Osman Sher 17 Eylül 2023 Hayır sıfırladıkda kendi kendine Windows'u yazar. Osman Sher dedi: Hayır sıfırladıkda kendi kendine winfowsu yazar. Genişletmek için tıkla... İlave olarak boot USB'ye ihtiyacın yoktur.
Hayır sıfırladıkda kendi kendine Windows'u yazar. Osman Sher dedi: Hayır sıfırladıkda kendi kendine winfowsu yazar. Genişletmek için tıkla... İlave olarak boot USB'ye ihtiyacın yoktur.
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 536 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #2 Hayır sıfırladıkda kendi kendine Windows'u yazar. Osman Sher dedi: Hayır sıfırladıkda kendi kendine winfowsu yazar. Genişletmek için tıkla... İlave olarak boot USB'ye ihtiyacın yoktur. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır sıfırladıkda kendi kendine Windows'u yazar. Osman Sher dedi: Hayır sıfırladıkda kendi kendine winfowsu yazar. Genişletmek için tıkla... İlave olarak boot USB'ye ihtiyacın yoktur.