Windows 11 sıfırlaması başarısız olup masaüstü siyah oldu

Seluze12

Hectopat
Yer
Çekmeköy/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
3.Kaptan / Second Officer
Arkadaşlar, Windows 11 sifirlama islemi yaptim. İslem tam sonlanacakken hata verdi, basarisiz oldugunu belirtti. Masaustu acıldıgında her yer simsiyahtı. Ne yapmam gerekiyor, nasıl düzeltecegim? Bir tek Görev Yöneticisi'ni acabiliyorum. Başka bir şey yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal bendeki hata oldu, nasılçözüldü bilmiyorum ama sanırım ISO dosyası ile USB bellekten kurunca sıfırdan Windows'u düzelmişti. Bu yöntemi deneyebilirsin. Onun dışında bir 10-15 dakika bekleyince düzelmesi lazım. Görev Yöneticisi'nden explorer.exe'yi restart yapmayı dene.

Arkadaşlar, Windows 11 sifirlama islemi yaptim. İslem tam sonlanacakken hata verdi, basarisiz oldugunu belirtti. Masaustu acıldıgında her yer simsiyahtı. Ne yapmam gerekiyor, nasıl düzeltecegim? Bir tek Görev Yöneticisi'ni acabiliyorum. Başka bir şey yapamıyorum.
Ben de Windows 10 u sıfırladım fakat Microsoft Store gibi diğer uygulamalar açılmadı, çalışmadı. Sıfırlama falan hikaye format en iyisidir.

Arkadaşlar gelismis kurtarma seçeneklerine ulastim bir sekilde sifırlamayi tekrar ettim gene yarıda kesildi bu sefer kullanıcı profili hizmeti oturumu scamadi hatasi verdi Windows 11 kadar kotu bir isletim sistemi yok kendi koydugun sıfırlama yazılımı çalısmıyor ben şimdi ne yapacağık arkadaşlar laptop gitti.

CTRL+ALT+DEL tuşlarına aynı anda basın, orada Görev Yöneticisi'ni seçin. Sonra, Görev Yöneticisi'nin sol üst kısmında "dosya" yazan kısmına basın, yeni görev çalıştıra basın, sonra Explorer yazın. Olmaz ise, explorer.exe yazın. Gene olmaz ise, aynı yere CMD yazıp girin ve start explorer.exe yazın.
Arkadaşlar gelismis kurtarma seçeneklerine ulastim bir sekilde sifırlamayi tekrar ettim gene yarıda kesildi bu sefer kullanıcı profili hizmeti oturumu scamadi hatasi verdi Windows 11 kadar kotu bir isletim sistemi yok kendi koydugun sıfırlama yazılımı çalısmıyor ben şimdi ne yapacağım arkadaşlar laptop gitti?

Güvenli mod ile başlatmayı deneyin. Bilgisayar açılırken F8 spamlayın, belki olur.

Gu.

CTRL+alt+del tuşlarına aynı anda basın, orada Görev Yöneticisi'ni seçin. Sonra, Görev Yöneticisi'nin sol üst kısmında "dosya" yazan kısmına basın, yeni görev çalıştıra basın, sonra Explorer yazın. Olmaz ise, explorer.exe yazın. Gene olmaz ise, aynı yere CMD yazıp girin ve start explorer.exe yazın.

Güvenli mod ile başlatmayı deneyin. Bilgisayar açılırken F8 spamlayın, belki olur.

Guvenli mod ile acmaya çalışıyorum şu an sıfren yanlış diyor deli olacağım sanırım. Evde başka PC yok USB hazırlayamıyorum.

Gu.

Guvenli mod ile acmaya çalışıyorum şu an sıfren yanlış diyor deli olacağım sanırım. Evde başka PC yok USB hazırlayamıyorum.
Yarın bir yakınının bilgisayarından veya internet kafeden ISO hazırlayıp format atabilirsiniz.

Guvenli mod ile acmaya çalışıyorum şu an sıfren yanlış diyor deli olacağım sanırım. Ev başka PC yok USB hazırlayamıyorum.

Şifre kurtarma gibi bir şey yok mu? Şifreni doğru girdiğinden emin misin, büyük ve küçük harflere dikkat et.

Şifre kurtarma gibi bir şey yok mu? Şifreni doğru girdiğinden emin misin, büyük ve küçük harflere dikkat et.

Sifreyi goster diyorum özellikle kontrol ediyorum olmuyor. Sıfırlama gibi bir durum söz konusunda nasıl yedeklemede yapmaz anlamıyorum cihaz şu an yok oldu.

Sifreyi goster diyorum özellikle kontrol ediyorum olmuyor. Sıfırlama gibi bir durum söz konusunda nasıl yedeklemede yapmaz anlamıyorum cihaz şu an yok oldu.

Keşke şifreli kullanmasaydınız. Tekrar sıfırlamayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı