Windows 11 sıfırlanırken siyah ekranda kaldı

NeganLucille

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bilgisayarı sıfırlamak istedim ve her şeyi kaldır seçeneğine tıkladım fakat tıklar tıklamaz siyah ekrana aldı kendini. Kasa çalışıyor ama ekranda hiçbir şey yok. Bu normal midir? Bir şey yapmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bilgisayarı sıfırlamak istedim ve her şeyi kaldır seçeneğine tıkladım fakat tıklar tıklamaz siyah ekrana aldı kendini. Kasa çalışıyor ama ekranda hiçbir şey yok. Bu normal midir? Bir şey yapmama gerek var mı?

BIOS'a girebiliyor musun?

Nasıl gireceğim?

Hocam araştırdım biraz bilgisayarı sıfırlama esnasında kapatmayın dosyalar zarar görebilir tarzı şeyler yazmışlar. BIOS'a girmem problem yaratır mı?

Anakart nedir?

Windows'un kendi sıfırlama aracı her zaman sorunludur. Tercih edilmemesi gerekir. Bir USB belleğe Windows 11'i yazdırın ve temiz kurulum yapın.

Bu şekilde kalması normal değil. Farklı bir bilgisayar üzerinden Windows format USB'si hazırlayın. Temiz, sıfır kurulum yapın. Windows sıfırlama özelliği her zaman sağlıklı çalışmayabiliyor.

Bu videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı