Windows 11 sistem gereksenimlerim uygun mudur?

napimciap

Picopat
Yer
Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor
Merhaba ben Windows 11 sistem gereksinimleri uyumluluk programı vardı indirdim baktım her şey Windows 11 indirmeme uyumluydu. Şimdi de ise 1 tane uyumsuzluk var. Windows 11 indirirsem sıkıntı olur mu?

resim_2021-06-29_221130.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamda ama hangi yerden bulacağım BIOS'un nasıl girileceğini biliyorum tek sorun ise nasıl bulacağım onca oradaki işlemlerden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamda ama hangi yerden bulacağım BIOS'un nasıl girileceğini biliyorum tek sorun ise nasıl bulacağım onca oradaki işlemlerden.

AMD işlemcili bilgisayarda TPM açma:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Intel işlemcili bilgisayarda TPM açma:

Merhaba ben Windows 11 sistem gereksinimleri uyumluluk programı vardı indirdim baktım her şey Windows 11 indirmeme uyumluydu. Şimdi de ise 1 tane uyumsuzluk var. Windows 11 indirirsem sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 1089836
Bende de aynı böyleydi, ben şu an kurdum ve kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı