Feick Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 474 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Minidump dosyamı paylaşmak isterdim ama bulamadım. Bulmama yardım ederseniz paylaşabilirim.
Çözüm Feick 2 Ocak 2024 EmreTosun dedi: C:\Windows\Minidump klasöründen minidump dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte öyle bir yer dizin bulunamadı diyor ama sorunu çözdüm RAM'den kaynaklıymış farklı marka RAM kullanıyordum aynı markadan tekrar satın aldım.
EmreTosun dedi: C:\Windows\Minidump klasöründen minidump dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte öyle bir yer dizin bulunamadı diyor ama sorunu çözdüm RAM'den kaynaklıymış farklı marka RAM kullanıyordum aynı markadan tekrar satın aldım.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 2 Ocak 2024 #2 Feick dedi: Minidump dosyamı paylaşmak isterdim ama bulamadım. Bulmama yardım ederseniz paylaşabilirim. Eki Görüntüle 2072231 Genişletmek için tıkla... Mavi ekran anının fotoğrafını da çekip atabilirsin. Mavi ekran hatalarında neden kaynaklı hata verdiği yazar. Artı 0 Eksi
Feick dedi: Minidump dosyamı paylaşmak isterdim ama bulamadım. Bulmama yardım ederseniz paylaşabilirim. Eki Görüntüle 2072231 Genişletmek için tıkla... Mavi ekran anının fotoğrafını da çekip atabilirsin. Mavi ekran hatalarında neden kaynaklı hata verdiği yazar.
EmreTosun Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 67 Çözümler 1 2 Ocak 2024 #3 C:\Windows\Minidump klasöründen minidump dosyalarınıza ulaşabilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS Feick Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 474 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 EmreTosun dedi: C:\Windows\Minidump klasöründen minidump dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte öyle bir yer dizin bulunamadı diyor ama sorunu çözdüm RAM'den kaynaklıymış farklı marka RAM kullanıyordum aynı markadan tekrar satın aldım. Artı 0 Eksi Çözüm
EmreTosun dedi: C:\Windows\Minidump klasöründen minidump dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte öyle bir yer dizin bulunamadı diyor ama sorunu çözdüm RAM'den kaynaklıymış farklı marka RAM kullanıyordum aynı markadan tekrar satın aldım.