Windows 11 sistemde TPM 2.0 algılanmıyor ve yeniden kurulamıyor

DjTolga

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Windows 11 ile TPM 2.0 modülü pek çok yerde kullanılıyor. Bilgisayarımda TPM 2.0 var olduğu hâlde PC görmüyordu. BIOS'tan açıktı ve güvenli önyükleme de açık ama sistem görmüyor. Ben de pasif göründüğü için bir şekilde silip yüklemek istedim. Sildim ama yükleyemedim. Konuyla alakalı yardımcı olması açısından birkaç görsel bırakıyorum. Flash veya indirip kurmayla ilgili bir yöntem bilen varsa çok iyi olur. TPM 3 yazan görselde artık yok o yeri kaldırdım. PC özellikleri ve isim de görünüyor. Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• tdm 1.png
    tdm 1.png
    72,8 KB · Görüntüleme: 14
  • tdm 2.png
    tdm 2.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 13
  • tpm 3.png
    tpm 3.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 14
Bildiğiniz gibi Windows 11 ile TPM 2.0 modülü pek çok yerde kullanılıyor. Bilgisayarımda TPM 2.0 var olduğu hâlde PC görmüyordu. BIOS'tan açıktı ve güvenli önyükleme de açık ama sistem görmüyor. Ben de pasif göründüğü için bir şekilde silip yüklemek istedim. Sildim ama yükleyemedim. Konuyla alakalı yardımcı olması açısından birkaç görsel bırakıyorum. Flash veya indirip kurmayla ilgili bir yöntem bilen varsa çok iyi olur. TPM 3 yazan görselde artık yok o yeri kaldırdım. PC özellikleri ve isim de görünüyor. Teşekkürler şimdiden.
ISO yu flash a Rufus ile yazın. Ayarlarından Tpm devre dışı bırakarak yazdırın.

Ek olarak: Rehber: Monster notebooklarda TPM ve Secure Boot açmak

Boş bir flash takıyorsunuz çalışan bir PC ye.
Rufus sitesine girip indiriyorsunuz.
Windows ISO yu seçiyorsunuz.
Flashi seçiyorsunuz.
Burn dediğinizde bir pencere çıkar öyle hatırlıyorum.
Tom yi devre dışı bırakma seçeneği oradaydı sanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı