Windows 11 sizin gözünüzde kötü mü?

sourcee

Hectopat
Daha fazla  
Benim gözümde rezalet. Sizi bilemem o ayrı fakat benim gözümde 2. Vista faciası. Bana laf atacaklar sen kullanmamışsın demesin 1 yıl kullandım ve abimin bilgisayarında oyun oynamak için hala kullanıyorum. 1 yıldır yalvarıyorum abime Windows 10'a geç diye onunda düzeni var bozmak istemiyor. Windows 11 sizin gözünüzde nasıl?

Daha çok yeni geliştirilmesi gerekiyor, Windows 10 güncelleme almaya kapanana kadar düzelir diye umuyorum.

Kankim ;
-iş yerinde Hp all in One i7 li bilgisayarımda win11 kullanıyorum. (orjinal)
-Ev,Asus tuf R7-4050 leptobumdada Win11. (Etkinleştirmeden kullanıyorum)
-Ev, R5-Rx6600 win10. (Orjinal)

Kişisel tavsiyem ; Yeni kuranlara ve Win10 kullananlara devam etmelerini tavsiye ederim.

Çıkışta çok fena sendeledi. Donanım uyuşmazlığı vs vs. Şu an daha azaldı ama maalesef stabil değil yaftasını yedi bir kere. Ön yargılı biri olmasamda şu an 10'daki konfor alanımdan 11'e geçmeyi düşünmüyorum. ta ki 10 sendeler ya da bozulur, desteği biter. Geçerim 11'e

Windows 11'i, ilk geliştirici derlemesi olan 22000.51'den itibaren kullandım ve işletim sistemi hala düzgün bir durumda değil. Bazı yerlerde, bazı işlemler de ve bazı oyunlarda hala performans sorunları yaşatabiliyor.

Windows 11'in geliştirilme süreci de zaten uzun sürmedi ve geliştirmenin çoğu da 213xx.xx yapı aralığındayken Build 2021 konferansından bir ay önce tamamlanmıştı. Zaten Mayıs ayının sonunda tüketicileri ve geliştirmeyi birleştiren yapı 21996 piyasaya sızdı.

Başarılı bir çıkış, bir Windows sürümünün kullanıcılar tarafından nasıl gözüktüğünü doğrudan etkiler ve Windows 11, ne yazık ki bunu yapamadı.

Windows 11, 5 Ekim 2021'de genel kullanıma sunuldu. Genel kullanıma sunulduktan sonra Windows 10'dan yükseltme yapan birçok kullanıcı, Windows'un bu sürümünün kararsızlıklarla ve hatalarla dolu deneyim aldıklarını ifade etti.

Windows 11'in orijinal sürümünün bu sorunlara sahip olması normaldi fakat yenilikleri ve hataları hedef alan Windows 11 2022 Güncellemesi ise Windows 11'de yaşanan orijinal sürümünde ki sorunları çözmesiyle birlikte başka sorunlara sebep oldu ve bu güncelleme geri çekildi.

Windows 11 2022 Güncellemesi, Hizmet için Windows kapsamında piyasaya tekrar sürülen ikinci Windows güncellemesidir ( Diğeri Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesidir).

Windows 11, aldığı yıldönümü güncellemesiyle birlikte biraz daha kararlı olmasına rağmen işletim sistemi ağ sorunları, donanım ve her ne kadar oyunda performansı hedef almasına rağmen oyunlarda performans sorunlarına sebep oluyordu ve bu tablo, çıkışı üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen Windows 11'i %30'lu kullanım oranlarına anca taşıyabildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…