Windows 11 söylendiği kadar kötü mü?

deniz karaca

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 kullanmaktayım senelerdir ara yüzü olsun, tasarımı olsun nefret ettiğim bir işletim sistemi Windows 11 geçmek istiyorum.
4070 ekran kartı, Ryzen 7 8840h işlemci 32 GB RAM var. Ama herkes Windows 11'den çok kötü bahsediyor. Geçsem bir performans sorunu çeker miyim?

Merhaba, Windows 10 kullanmaktayım senelerdir ara yüzü olsun, tasarımı olsun nefret ettiğim bir işletim sistemi Windows 11 geçmek istiyorum.
4070 ekran kartı, Ryzen 7 8840h işlemci 32 GB RAM var. Ama herkes Windows 11'den çok kötü bahsediyor. Geçsem bir performans sorunu çeker miyim?

Eskidendi o. Artık performans konusunda gelişti. Pişman olmazsınız. Ama acayip bir değişiklikte beklemeyin. Lafın kısası, eskiden kötüydü artık normal stabil. Microsoft odağını tamamen Windows 11'e çevirdi.

Win 10 ile performans farkı yok. Arayüz milattan kalma değil. Geçilebilir. Windows 10'mu kaldı? Güncellik en iyisidir.

Sıkmadı mı bu konular? Windows yani ne bekliyorsun ki Windows ne zaman 4/4'lük çalıştı ki? Çalıştıysa da W7 dönemindeydi kurup geçicen işte.
Gerçekten ya. Geçsen ne olacak sanki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı