Windows 11 Sorunları Düzeltildi mi?

Windows Defender'a yeni özellik gelmedi. Gelse bile kim kullanıyor ki? Zaten Secure Boot sadece bootloader dijital imzası kontrol eder.

Evet öyleyim. İlk sorundan sonrasını okumadım bile.

Hocam "üstün zeka" diyorsanız bize bir de üstte attıklarımı izleyin bi'.

Benchmarklara neden inanayım ki? Sistemden sisteme değişen şeyler.

Benchmarklara neden inanayım ki? Sistemden sisteme değişen şeyler.
Hocam, niye anlamıyorsunuz? Zaten olay bu, sistemden sisteme değişiyor ama fark değişmiyor. Hala Windows 11 kendini kanıtlıyor, benzer değerleri veriyor veya daha yüksek değerler veriyor. Verirse de küçük küçük kötü değerler veriyor, onlar da -2 FPS maksimum.

Hocam bu explorer ayarlarından değiştiriliyordu galiba, kullanınca bir sürü ayar görmüştüm benzer.

Bu bildiğin sorun ama dostum. O sağ üstteki ikonlar dosya gezginini açtığımda varken, indirilen uygulamaya sağ tıklayıp klasöre git diyince acılan dosya gezgininde ikonlar kayboluyor direkt. Sonra başka bir sorun daha söyleyeyim. Mouse imleci kendiliğinden kayboluyor. Evet bildiğiniz yok oluyor imleç ve geri getirene kadar kırk takla atıyorum. Temiz kurulumla geçip denemiştim bu arada Windows 11'e. Onu da not düşeyim. Desteklenmeyen sadece işlemcim Ryzen 3 2200G.

@612677 mousenuz ile alakalı bir sorun, ben kullanırken hiç böyle sorunlar yaşamadım. (Explorer sorununu denemedim)

@612677 mousenuz ile alakalı bir sorun, ben kullanırken hiç böyle sorunlar yaşamadım. (Explorer sorununu denemedim)
Sorun mouse ile alakalı değil. Öyle olsaydı Windows 10 kullanırken de yaşardım aynı sorunu. Windows 11'in stabilliğini test etmek amacıyla birkaç ayda bir temiz kurulum ile geçip test ediyorum ama her geçtiğimde böyle saçma sapan hatalar karşıma çıkıyor.

@612677 hocam daha uzatmak istemiyorum zaten ortalıkta bir karışıklık var, konu sahibi inceleme yapar ve anlarız.

Tabii benim düşüncem anakartınızın Windows 11'e tam desteğinin olup olmamasıyla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…