Çözüldü Windows 11 sürekli UEFI güncellemesi yapmaya çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Halileo Halilei

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yüklediğim fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi bilgisayarımda UEFI güncellemesi yapılamıyor. Bu durumun yüksek ihtimal bilgisayarımın bataryası olmadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Ayrıca bu durumla alakalı mı bilmiyorum fakat bilgisayarımı açtığım zaman ara sıra Wi-Fi kartı Ethernet gibi sürücüler yüklü değilmiş gibi gözüküyor ve internete giremiyorum. Yeniden başlattığımda ise düzeliyor. Bu güncellemeyi Windows'un sürekli yüklemeyi denememesi için ne yapabilirim veya batarya olmadan güncellemem mümkün müdür?

Çözüm
Hatayı tekrar okudum. Sorun zaten benim size dediğim FW güncellemesinin batarya olmadığından dolayı yapılamaması. Cihaz batarya almanız gerek.
Batarya takıp BIOS güncellemesi yaparsanız sorun çözülmeli.
Maalesef bataryamı bir süre önce şiştiği için çıkarıp attım. Başka bir yolu yok mudur? Bir de işinize yarar mı bilmiyorum fakat donanım kimliğini yazmayı unutmuşum onu da yazayım.
UEFI\RES_{24065c44-4c14-45b8-b08f-73be8a59a32d}&REV_56511032

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…