Windows 11 sürücüsü güncelledikten sonra Wi-Fi kullanılamaz hâle geldi

sametege1905

Decapat
Daha fazla  
Anakart
MSI B550-M A PRO
Normalde hiçbir sıkıntısı yoktu aldığım günden beri driver falan hiçbir şey yüklememiştim tak çalıştır olmuştu direkt. Geçenlerde oyun kolumu kablosuz bağlamak için Bluetooth 5.1 adaptörü almıştım. Sonra şunu fark ettim Bluetooth ve Wi-Fi aynı anda açık olunca Wi-Fi aşırı derecede yavaşlıyordu web siteleri bile açılmıyordu. Dedim herhalde Wi-Fi driverında sıkıntı var güncelleyeyim dedim. Bilgisayarın içinde hazır olan driverlarindan birini kurdum. Keşke kurmasaydım internet tamamen gitti bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanılamıyor diyor arada sırada bağlanıyor o zaman da internet yok, güvenli diyor Wi-Fi adaptörüm üstünde 802.11n yazan küçük adaptörlerden bir suru driver indirdim telefona oradan bilgisayara attım kurdum, her şeyi denedim ama nafile hiçbir şey olmadı. Ne yapmalıyım?

Ağ sıfırlama gerçekleştirir misiniz bilgisayarınızda?

Arama kısmına ağ sıfırlama yazın, çıkar.
Denedim yine olmadı. Önce bağlandı ama internet yok yazdı sonra direkt bağlantı koptu. Altında bağlanıyor yazıyor ama hiç bir şey olmuyor. Kafayı yiyeceğim az kaldı.

Denedim yine olmadı. Önce bağlandı ama internet yok yazdı sonra direkt bağlantı koptu. Altında bağlanıyor yazıyor ama hiçbir şey olmuyor. Kafayı yiyeceğim az kaldı.

Aygıt Yöneticisi'nden kurduğunuz Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp, Wi-Fi aygıtının donanım kimliğini paylaşır mısınız?

Aygıt Yöneticisi'nden kurduğunuz Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp, Wi-Fi aygıtının donanım kimliğini paylaşır mısınız?
Adaptör bu resimdeki. Ayrıca sürücüyü kaldırmaktan kastınız cihazı kaldırmak mı? Onu diyorsanız denedim olmadı maalesef.

Dosya Ekleri

• 20240601_175309.jpg
    20240601_175309.jpg
    200,9 KB · Görüntüleme: 36
Adaptör bu resimdeki. Ayrıca sürücüyü kaldırmaktan kastınız cihazı kaldırmak mı? Onu diyorsanız denedim olmadı maalesef.

1717253966192.png

Ayrıntılar kısmından donanım kimliklerini paylaşır mısınız? Üstteki şekilde olmalı örnek.

Teşekkürler, şimdi aşağıda linkini attığım sürücüyü kurmanız gerekiyor sisteme:

Kurduktan sonra sistemi yeniden başlatın, bakalım gelecek mi Wi-Fi.
Tamam deniyorum şimdi. Sonucu yazarım.

Teşekkürler, şimdi aşağıda linkini attığım sürücüyü kurmanız gerekiyor sisteme:

Kurduktan sonra sistemi yeniden başlatın, bakalım gelecek mi Wi-Fi.
Yine olmadı. Monitörü yumruklayıp yerden yere vurmama ramak kaldı. Ne denediysem yapamadım.

Son düzenleme:
Tamam deniyorum şimdi. Sonucu yazarım.

Yine olmadı. Monitörü yumruklayıp yerden yere vurmama ramak kaldı. Ne denediysem yapamadım.

Sakin olun. Şimdi en baştan alalım. Siz hangi sürücüyü güncellediniz aygıt yöneticisindeki? Hangi güncellemeyi nereden indirdiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı