Hocam bende de aynısı oldu. Bir çözüm bulamadım. Geri Windows 10'a geçmiştim. Güncelleme varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz.Beyler Windows 11 yükledim tarihi değiştirmeye çalışıyordum olmadı? Takvim Çince oldu ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 1114397
Eki Görüntüle 1114397
Yeniden Başlattım 3-5 kere düzeldi ama yinede teşekkürler ilgin içinHocam bende de aynısı oldu. Bir çözüm bulamadım. Geri Windows 10'a geçmiştim. Güncelleme varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Hocam bende de aynısı oldu. Bir çözüm bulamadım. Geri Windows 10'a geçmiştim. Güncelleme varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Yeniden Başlattım 3-5 kere düzeldi ama yine de teşekkürler ilgin için
Sağ alttaki saat ve tarih kısmına sağ tıklayıp tarih ve saati ayarlaya girin. Çıkan menüde az aşağıda ek ayarlarda ek takvimleri göstermeyi seçin. Bu kadar basit.
Teşekkürler.Sağ alttaki saat ve tarih kısmına sağ tıklayıp tarih ve saati ayarlaya girin. Çıkan menüde az aşağıda ek ayarlarda ek takvimleri göstermeyi seçin. Bu kadar basit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.