Windows 11 Trojan:Win32/Vigorf.A nedir?

YasinEren1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir önceki konuda CPU soğutucumun göstergesinin 0 derecede sabit kaldığını anlatmıştım (kimse yardımcı olmadı ama neyse). Şu an uzun bir araştırmanın sonucunda bir tehdit mesajına denk geldim. Daha doğrusu bulamamıştım ta ki bilgisayarı yeni açtığımdan beri. Bugün birçok kez aynı tehditten dolayı bahse geçen şey kaldırılmış. Bu yüzden benim CPU soğutucumun driverı bu Trojan:Win32/Vigorf.A adlı dosyadan/uygulamadan etkileniyor ve 0 derece olarak göstermeye halen devam ediyor. Bu nedir, sıvı soğutucumu bozdu mu? Ayrıca neden sürekli aynı hatayla karşılaşıyorum?

1757085341301.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir önceki konuda CPU soğutucumun göstergesinin 0 derecede sabit kaldığını anlatmıştım (kimse yardımcı olmadı ama neyse). Şu an uzun bir araştırmanın sonucunda bir tehdit mesajına denk geldim. Daha doğrusu bulamamıştım ta ki bilgisayarı yeni açtığımdan beri. Bugün birçok kez aynı tehditten dolayı bahse geçen şey kaldırılmış. Bu yüzden benim CPU soğutucumun driverı bu Trojan:Win32/Vigorf.A adlı dosyadan/uygulamadan etkileniyor ve 0 derece olarak göstermeye halen devam ediyor. Bu nedir, sıvı soğutucumu bozdu mu? Ayrıca neden sürekli aynı hatayla karşılaşıyorum?

Eki Görüntüle 2569492

Driverı gezginlerden mi indirdin kral ne yaptın :D

Son düzenleme:
Driverı gezginlerden mi indirdin kral ne yaptın :D
Virüs gezginleri.

Eki Görüntüle 2569492
Virüs total at bakalım windows defender genellikle herşeye virus'der ngrok yüklediğimde virüs diyip indiremeden.

Nasıl düzeltilebilir?

Hepinize yardım yapmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Gezginler sitesinden mi indirdin deyip kendi arasında mizah yaptığını sananı mı dersin, false positive yazıp nasıl düzeltilir dediğimde cevap vermeyeni mi dersin. Çok garip...

Kardeş Windows Defender zaten indirdiğin dosyayı yanlış veya doğru karar olsada virüs algılayıp silmiş. Yani indirdiğin dosya bilgisayarından yüksek ihtimalle gitmiş. Defender silme işini güzel yapıyor. Hala endişeleniyorsan Kaspersky Malwarebytes gibi yerlerden tarama yap. İndirdiğin sitelerede dikkat et. Olabiliyor bazen böyle şeyler. Ne dememizi bekliyorsun anlamadım? Kolay gelsin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı