Windows 11 Türkçe olmuyor

Daha fazla  
Merhaba dostlar. Yaklaşık 1 ay önce MediaMarkt'tan Gaming laptop aldım fakat ne yaptıysam Türkçe olmadı. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı?

1762955639699.png

Merhaba dostlar. Yaklaşık 1 ay önce MediaMarkt'tan Gaming laptop aldım fakat ne yaptıysam Türkçe olmadı. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı?

Eki Görüntüle 2603079
İngilizce Single language gelmiş gibi duruyor. Format atmalısınız ya da CMD falan kullanarak çözmelisiniz vardır belki bir yöntemi.

Windows sürümünüz ne? Single Language ise yeniden bir Windows kurmalısınız.

Windows single language sürümünü kurmuşsun. Windows home veya pro sürümünü yüklemen lazım.

Windows sürümünüz ne? Single Language ise yeniden bir Windows kurmalısınız.

1762956011761.png

Ayrıca ben kurmadım kurulu geldi.

Windows single language sürümünü kurmuşsun. Windows home veya pro sürümünü yüklemen lazım.

O dediğiniz sürümleri belli bir miktar karşılığında mı kurabilirim ? Ya da kaçak kurulsa laptopun garantisi bozulur mu?

Eki Görüntüle 2603082

Ayrıca ben kurmadım kurulu geldi.

O dediğiniz sürümleri belli bir miktar karşılığında mı kurabilirim? Ya da kaçak kurulsa laptopun garantisi bozulur mu?

Cihazınızın ana kartına işlenmiş Windows etkinleştirme kodu varsa ücretsiz kurabilirsin. Yoksa yine ücretsiz kurabilirsin sadece 14 gün sonra sağ alt kısımda "Windows'u etkinleştir" yazısı çıkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı