Windows 11 version 24H2 toplu güncelleştirme sonrası Valorant açılmıyor

kaantugra

Centipat
Daha fazla  
2025-07x64 tabanlı sistemlere yönelik Windows 11 version 24H2 toplu güncelleştirme ön izlemesi adlı güncellemeyi yaptım sonra AMD Software'den bellek optimize edici seçeneğini oyun için olanı yaptım. Valorant'a girerken aniden donuyor ve oyundan atıyor. Bilgisayarımın açmadığı oyun yok şu an sistem gereksiniminden sebepli değil yardımcı olur musunuz?

2025-07x64 tabanlı sistemlere yönelik Windows 11 version 24H2 toplu güncelleştirme ön izlemesi adlı güncellemeyi yaptım sonra AMD Software'den bellek optimize edici seçeneğini oyun için olanı yaptım. Valorant'a girerken aniden donuyor ve oyundan atıyor. Bilgisayarımın açmadığı oyun yok şu an sistem gereksiniminden sebepli değil yardımcı olur musunuz?

Secure Boot Veya TPM 2.0 olayı olabilir pek emin değilim. TPM sürümüne bakmak için bu adımlara bakabilirsin.
Windows + R --> tpm.msc yaz. --> sağ alt köşede 2.0 yazması lazım

2025-07x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 11 Version 24H2 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi (KB5062660) (26100.4770) güncelleştirme sonrası bendede aynısı oldu.

2025-07x64 tabanlı sistemlere yönelik Windows 11 version 24H2 toplu güncelleştirme ön izlemesi (KB5062660) (26100.4770) güncelleştirme sonrası bende de aynısı oldu.

Riot desteğe yazdım cevap aldım ama dedikleri şeyle alakası yok sorunun yeni mail attım cevap bekliyorum cevabı yazarım.

Bende yazdım bakalım ne diyecekler. Onar dedim baştan kurdum, güvenli modda Vanguard'ı sildim ama düzelmedi.

Genel bir sorun varmış sanırım yeni yamaya kadar bekleyeceğiz.

Bende yazdım bakalım ne diyecekler. Onar dedim baştan kurdum, güvenli modda Vanguard'ı sildim ama düzelmedi.

Denetim Masası'ndan Windows Defender'ı kapatıp tekrar dener misiniz bende işe yaradı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı