U umutosmn Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Bilgisayarıma detaylı bir virüs taraması yapmak istiyorum. Ücretsiz ve iyi program önerisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2025
Merhaba. Bilgisayarıma detaylı bir virüs taraması yapmak istiyorum. Ücretsiz ve iyi program önerisi var mı?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.719 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2025 #2
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #3 Kaspersky kullanabilirsiniz.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.060 Makaleler 7 Çözümler 6 9 Temmuz 2025 #4 NortonLifeLock Rescue Tools support.norton.com
U umutosmn Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #5 Fıratt10 dedi: Kaspersky kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #6 umutosmn dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Wanhedaa dedi: Eki Görüntüle 2531086 Genişletmek için tıkla... Fıratt10 dedi: Kaspersky kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım. Eğer oynuyorsanız Malwarebytes tercih edebilirsiniz.
umutosmn dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Wanhedaa dedi: Eki Görüntüle 2531086 Genişletmek için tıkla... Fıratt10 dedi: Kaspersky kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım. Eğer oynuyorsanız Malwarebytes tercih edebilirsiniz.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #7 bvtushka dedi: Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Yanlış pozitif durumu söz konusu ise programı istisnalara ekleyebilirdiniz.
bvtushka dedi: Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Yanlış pozitif durumu söz konusu ise programı istisnalara ekleyebilirdiniz.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #8 Fıratt10 dedi: Yanlış pozitif durumu söz konusu ise programı istisnalara ekleyebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çalışmadı aslında onu deneyecektim yerini bulamadım fakat Valorant destek ekibi kaldırmadan giremezsiniz dediği içinde sildim direkt.
Fıratt10 dedi: Yanlış pozitif durumu söz konusu ise programı istisnalara ekleyebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çalışmadı aslında onu deneyecektim yerini bulamadım fakat Valorant destek ekibi kaldırmadan giremezsiniz dediği içinde sildim direkt.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #9 bvtushka dedi: Hiçbir şekilde çalışmadı aslında onu deneyecektim yerini bulamadım fakat Valorant destek ekibi kaldırmadan giremezsiniz dediği içinde sildim direkt. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş. Keşke Kaspersky destek ekibi ile iletişime geçseydiniz. Bir çözüm bulunurdu elbet.
bvtushka dedi: Hiçbir şekilde çalışmadı aslında onu deneyecektim yerini bulamadım fakat Valorant destek ekibi kaldırmadan giremezsiniz dediği içinde sildim direkt. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş. Keşke Kaspersky destek ekibi ile iletişime geçseydiniz. Bir çözüm bulunurdu elbet.
U umutosmn Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #10 bvtushka dedi: Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım. Eğer oynuyorsanız Malwarebytes tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden acaba
bvtushka dedi: Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım. Eğer oynuyorsanız Malwarebytes tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden acaba