Çözüldü Windows 11. Vray 3DS Max 2022 render alınırken mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ZahidAdık

Femtopat
Daha fazla  
RAM
64.0 GB 32x2 GSkıll Trıdent Z DDR4 4400 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
Ekran kartı
Rtx 3060
Anakart
MSI AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart
İşlemci
Amd Ryzen 9 7950x 16-Core Processor 4.50 GHz

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-09 at 19.52.19.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-09 at 19.52.19.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 91
Çözüm
Test edin varsa çıkar. Alttaki şekilde.
Müsait zamanda Memtest86 yapıp resimle sonucu gösterin.
RAM'leriniz birden fazlaysa tek tek takarak yapmalısınız. Böylece hangi RAM arızalı bulabilirsiniz. Arızalı değilse zaten sıkıntı yok.

Expo ayarını profile 2'ye götürdükten sonra sorunlar çözüldü sebebini anlamadım ama RAM'i düşük ayarda kullanıyormuşuz galiba yardımlarınız için çok teşekkürler.
Merhabalar muhtemelen Kaspersky yüklü olduğu için yiyorsunuz mavi ekranı.

Sistemden Revo ile kaldırıp tekrar deneyin. Sorununuz devam ediyorsa yeni dump raporu atın. 3DS Max 2022'nin tam olarak hangi sürümünü kullanıyorsunuz belirtin. Belki eski sürümse Win 11 uyumluluk problemi olabilir.

Revo Uninstaller Pro trial sürümünü alttaki linkten indirin.

Adı verilen program veya programları listeden bulup solundaki tike basıp kaldır deyin.
Programın kendi silmesi bittikten sonra gelişmiş mod seçerek artıkları tarayın ve çıkan her şeyi sil deyin.
Sisteminizi yeniden başlatın.

Sistemden Revo ile kaldırıp tekrar deneyin. Sorununuz devam ediyorsa yeni dump raporu atın. 3DS Max 2022'nin tam olarak hangi sürümünü kullanıyorsunuz belirtin. Belki eski sürümse Win 11 uyumluluk problemi olabilir.

Adı verilen program veya programları listeden bulup solundaki tike basıp kaldır deyin.
Programın kendi silmesi bittikten sonra gelişmiş mod seçerek artıkları tarayın ve çıkan her şeyi sil deyin.
Teşekkür ederim deneyip bilgilendiririm.

kasperskyi silip crackli 3dsmax i çalıştırdım fakat vray hatası hala devam ediyor bir kaç kötü amaçlı yazılım da inince bilgisayara tekrar kurdum kaspersky i şimdi mavi ekran hatası devam ediyor.Kafayı yicem artık

Son düzenleme:
Crack virüs içeriyor muhtemelen. Programı da adam gibi kıramamışlar. Hata devam ediyor. igetintopc üzerinden 2018 sürümünü deneyin. Search kısmından aratın sitede çıkar. Ama önce sistemi güzel bir formatlayın. Bu site dışındaki sitelerin hiçbirine güvenmem. Formattan sonra kaspersky kurmayın.

Şimdi ben size satın alın dicem ama ülkenin hali belli. Programın fiyatı yıllık 3000 paundmuş. Şaka gibi. O yüzden yol göstermiş olayım.

Kolay gelsin.

Crack virüs içeriyor muhtemelen. Programı da adam gibi kıramamışlar. Hata devam ediyor. İgetintopc üzerinden 2018 sürümünü deneyin. Search kısmından aratın sitede çıkar. Ama önce sistemi güzel bir formatlayın. Bu site dışındaki sitelerin hiçbirine güvenmem. Formattan sonra Kaspersky kurmayın.

Şimdi ben size satın alın diyeceğim ama ülkenin hali belli. Programın fiyatı yıllık 3000 paundmuş. Şaka gibi. O yüzden yol göstermiş olayım.

Kolay gelsin.

İndirdiğim crackli 3DS Max laptopta render alabilirken 60klık PC de hata veriyor Kaspersky'ı kapattığımda da devam ediyor Windows 11 sürücülerinden dolayı olabilir mi diye düşünüyorum. 3DS Max vray için en uygun Windows 11 sürücüleri hangileridir nasıl bulabilirim acaba?

İndirdiğim crackli 3DS Max laptopta render alabilirken 60klık PC de hata veriyor Kaspersky'ı kapattığımda da devam ediyor Windows 11 sürücülerinden dolayı olabilir mi diye düşünüyorum. 3DS Max vray için en uygun Windows 11 sürücüleri hangileridir nasıl bulabilirim acaba?
5 liralık pc de olsa hata verecek. Çünkü kullandığınız crack bozuk belli ki. Kendiniz diyorsunuz Kaspersky olmadan açınca bilmediğim dosyalar indirdi bilgisayara diye. Daha neler yapıyor arka planda kim bilir. Gördüğünüz kısımda onları yapmış.

Uygulamanın trial sürümü varmış. Bilgisayarı formatladıktan sonra kendi sitesinden orijinal programı indirip trial sürümü deneyin bakalım. Aynı hatayı alacak mısınız? Ona göre dönüş yaparsınız.

5 liralık PC de olsa hata verecek. Çünkü kullandığınız crack bozuk belli ki. Kendiniz diyorsunuz Kaspersky olmadan açınca bilmediğim dosyalar indirdi bilgisayara diye. Daha neler yapıyor arka planda kim bilir. Gördüğünüz kısımda onları yapmış.

Uygulamanın trial sürümü varmış. Bilgisayarı formatladıktan sonra kendi sitesinden orijinal programı indirip trial sürümü deneyin bakalım. Aynı hatayı alacak mısınız? Ona göre dönüş yaparsınız.

Windows bellek tarama işlemini yaptığımda böyle oldu RAM de sıkıntı var anladığım kadarıyla değil mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-13 at 15.31.48.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-13 at 15.31.48.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 83
RAM'leriniz birden fazlaysa tek tek takarak yapmalısınız. Böylece hangi RAM arızalı bulabilirsiniz. Arızalı değilse zaten sıkıntı yok.

Expo ayarını profile 2'ye götürdükten sonra sorunlar çözüldü sebebini anlamadım ama RAM'i düşük ayarda kullanıyormuşuz galiba yardımlarınız için çok teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı