Windows 11 vs. Windows 10

Ben günlük kullanıcıyım şahsen. Tek fark ettiğim görsel değişiklikler ve sürükle bırak gibi özelliklerin olmaması. Ama Windows 10'da kalmak şuan daha mantıklı. Ölümcül hatalar olmasa da ara sıra saçma sapan buglar olabiliyor 11'de. En basitinden bi kısayol kombinasyonu çalışmıyor. Başlat menüsüne tıklıyorum açılmıyor. Akıcılığı sevdiğim için beni çileden çıkarıyor. Oyun tarafında ise ALT+TAB bari bir şekilde hızlandı. FPS tarafında bir değişiklik yok performans aynı.
 
Hocam, hangisi daha iyi? Aradaki en büyük fark nedir?
Arada hiçbir fark yok görünüm dışında. Temel olarak Windows 10'dur Windows 11. Windows 10'da çalışan hangi uygulama varsa Windows 11'de de çalışacaktır, aynı şekilde Windows 11 özel diye sunulan bir uygulama da Windows 10 için. Boşuna daha fazla RAM ve GPU tüketimi yapmaya gerek yok kısacası.
 
Windows 11 tema arayüz olarak bana daha hoş geliyor. 22H2 gelmesiyle net olarak Windows 11 diyeceğim ama şu anlık ikisi de benim gözümde eşit.
 
Görsellikten fazlası yok bana göre

Hocam her geçen güncelleme ile kötüye gidiyor W11...

Geçen işlemci değişikliği yaptım belki düzelmiştir umudu ile kurulum yaptım. Hala aynı sorunlar + FPS düşüşü eklenmiş. Sistem de kötü değil üstelik.🎭

W11 çok beyhude bit OS ne yazık ki. 🥀
 

Geri
Yukarı