EfeMetin Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Windows 11 Windows klasörü içine DLL atamıyorum sorun aşağıdaki resim gibi. Dosya Ekleri 1753977928492.png 11 KB · Görüntüleme: 17
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.351 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #2 Niye DLL atıyorsun?
EfeMetin Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 Einstein dedi: Niye DLL atıyorsun? Genişletmek için tıkla... Eksik çünkü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.351 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #4 EfeMetin dedi: Eksik çünkü. Genişletmek için tıkla... DLL dosyasını elle atmak sorunu çözmez. Sorunu daha kötü hale getirir. DLL dosyasının ilgili paketini kurmanız lazım.
EfeMetin dedi: Eksik çünkü. Genişletmek için tıkla... DLL dosyasını elle atmak sorunu çözmez. Sorunu daha kötü hale getirir. DLL dosyasının ilgili paketini kurmanız lazım.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #5 EfeMetin dedi: Eksik çünkü. Genişletmek için tıkla... C++'dan falan mı bahsediyorsunuz hocam onun için teker teker DLL atacağınıza direk kurulum yapmak daha mantıklı değil mi pek bilmiyorum bu işleri.
EfeMetin dedi: Eksik çünkü. Genişletmek için tıkla... C++'dan falan mı bahsediyorsunuz hocam onun için teker teker DLL atacağınıza direk kurulum yapmak daha mantıklı değil mi pek bilmiyorum bu işleri.
EfeMetin Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #6 Canxc dedi: C++'dan falan mı bahsediyorsunuz hocam onun için teker teker DLL atacağınıza direk kurulum yapmak daha mantıklı değil mi pek bilmiyorum bu işleri. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Windows.ApplicationModel.Store.dll bu DLL bilgisayarımda yok ve hata veriyor internetten bir yerden buldum atmaya çalışıyorum ama olmuyor Dosya Ekleri 1753978316135.png 11 KB · Görüntüleme: 15
Canxc dedi: C++'dan falan mı bahsediyorsunuz hocam onun için teker teker DLL atacağınıza direk kurulum yapmak daha mantıklı değil mi pek bilmiyorum bu işleri. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Windows.ApplicationModel.Store.dll bu DLL bilgisayarımda yok ve hata veriyor internetten bir yerden buldum atmaya çalışıyorum ama olmuyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.351 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #7 EfeMetin dedi: Arkadaşlar Windows.ApplicationModel.Store.dll bu DLL bilgisayarımda yok ve hata veriyor internetten bir yerden buldum atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı paylaşın.
EfeMetin dedi: Arkadaşlar Windows.ApplicationModel.Store.dll bu DLL bilgisayarımda yok ve hata veriyor internetten bir yerden buldum atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı paylaşın.
EfeMetin Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #8 Einstein dedi: Aldığınız hatayı paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bulunamadı diyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.351 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #9 EfeMetin dedi: Bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Görsel yollayın.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #10 EfeMetin dedi: Windows 11 Windows klasörü içine DLL atamıyorum sorun aşağıdaki resim gibi. Eki Görüntüle 2546866 Genişletmek için tıkla... Yonetici izni alman gerek. En kolay yol; Google'da take ownership veya sahiplik alma arat. Regleri girince sag tıkta gorursun. Sytem 32 veya SysWOW64 hangisine atacaksan sag tıkla sahiplik al, ekle
EfeMetin dedi: Windows 11 Windows klasörü içine DLL atamıyorum sorun aşağıdaki resim gibi. Eki Görüntüle 2546866 Genişletmek için tıkla... Yonetici izni alman gerek. En kolay yol; Google'da take ownership veya sahiplik alma arat. Regleri girince sag tıkta gorursun. Sytem 32 veya SysWOW64 hangisine atacaksan sag tıkla sahiplik al, ekle