Windows 11 yan ekrandan kapatınca hata veriyor

Makaleler
12
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
2 TB Harici USB 3 HDD, 1 TB SATA HDD ve 240 GB SSD
Ekran kartı
Radeon RX 560
Anakart
ASUS Prime H310M-F R2.0
İşlemci
Intel Core i3-9100F
3 ekranlı Windows 11 kullanıyorum. Ana ekrandan kapatınca hata mesajı yok fakat yan ekrandan kapatınca hata mesajı gelip sonra kapanıyor. Hata mesajını tespit etmedim çünkü hızlı kapanıyor. Sizce neden olabilir?

"Oturumunuz uzak cihaz tarafından kapatıldı" gibi bir şey olabilir. Bende de öyle diyor.

Bu içerikteki hataya benziyor. Sadece yan ekranlardan bilgisayarı kapatınca bu olay gerçekleşiyor.

Hocam benziyorla olmaz bu işler. Hata kodları farklı olabilir. Sen dediğim gibi yan ekrandan bilgisayarı kapatırken video kaydı al. Ya videoyu buraya yükle ya da hatayı bize tam yaz..

Yan ekranından saat simgesinin orada ekran kartı driver simgesi var ona sağ tıkla çıkış de kapat. Sonra görev yöneticisine gir, başlangıç ayarlarından ekran kartı driver ını devre dışı bırak olarak ayarlayıp denermiisn.

Yan ekranından saat simgesinin orada ekran kartı sürücü simgesi var ona sağ tıkla çıkış de kapat. Sonra görev yöneticisine gir, başlangıç ayarlarından ekran kartı sürücüsünü devre dışı bırak olarak ayarlayıp dener misin?
Neden bilmediğin bir şey hakkında yalan söylüyorsun? Sen benim bilgisayarımı mı takip ediyorsun? Ekran kartı sürücüsü zaten aktif değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı