Windows 11 yeni alınan SSD'ye kurulmuyor

Catayakin

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston NV3 1TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 Gen 4x4
Merhaba herkese yeni SSD aldım ve Windows 11'i kurarken fotoğraftaki hataya rastladım. 2 tane SSD var şu an bilgisayarımda ve disk seçimi kısmındaki hiçbir diski silemiyorum "delete Partition" butonuna basılamıyor. Bu ekrandan 2 SSD'ye de format attım tekrar seçmeyi denedim ama yine işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

WhatsApp Image 2025-04-12 at 18.52.32.jpeg

PHOTO-2025-04-12-18-52-32.jpg

Merhaba herkese yeni SSD aldım ve Windows 11'i kurarken fotoğraftaki hataya rastladım. 2 tane SSD var şu an bilgisayarımda ve disk seçimi kısmındaki hiçbir diski silemiyorum "delete Partition" butonuna basılamıyor. Bu ekrandan 2 SSD'ye de format attım tekrar seçmeyi denedim ama yine işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2468255

Eki Görüntüle 2468256
DİSK 1 kategorisindeki diğer alanları silin, sonra DİSK1'i silin.

Tavsiyem. Windows kurulumu yaparken sadece kuracağınız disk takılı olsun, A diski ise sadece A diski olsun.

Asıl soruna gelirsel: Direk siz kurun, Windows içinden "depolama yöneticisi" aracılığı ile silersiniz. Zaten düşük boyutlu dosyalar gibi duruyor.

Bazen bu tarz problemler olabiliyor, Previous Setup kısmı bu yüzden konuluyor zaten.
Bir daha kurulum yaptığınız zaman bir problem olmaz büyük ihtimal.
o zaman şu aşamadan sonra previous setup bittikten sonra bilgisayarı tekrar formatlayıp tekrar mı kurulum yapmam gerekiyor yoksa; previous setup bittikten sonra direkt kullanıma devam edebilir miyim? Biraz kafam karıştı kusura bakmayın

o zaman şu aşamadan sonra previous setup bittikten sonra bilgisayarı tekrar formatlayıp tekrar mı kurulum yapmam gerekiyor yoksa; previous setup bittikten sonra direkt kullanıma devam edebilir miyim? Biraz kafam karıştı kusura bakmayın
"Previous Setup" bittikten sonra direkt olarak kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı