Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 7 Ağustos 2022 #1 Gerçekten Windows kendi aşmış. Çok güzel bir tasarım siz ne düşünüyorsunuz?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 7 Ağustos 2022 #2 Halen daha şunun en iyisi olduğunu düşünüyorum, gereksiz yer kaplamıyor, sadece işini yapıyor. Yeni tasarım da hoş ama.
Halen daha şunun en iyisi olduğunu düşünüyorum, gereksiz yer kaplamıyor, sadece işini yapıyor. Yeni tasarım da hoş ama.
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #3 OceanAudio programından bayağı bir esinlenme olduğunu hissettim nedense. Programdaki denetim yerini aşağı koyarsanız tam bir Windows 11 ses kaydedicisi olacak. Son düzenleme: 7 Ağustos 2022
OceanAudio programından bayağı bir esinlenme olduğunu hissettim nedense. Programdaki denetim yerini aşağı koyarsanız tam bir Windows 11 ses kaydedicisi olacak.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 7 Ağustos 2022 #4 Ben de geçen gün kulaklık kablosunu tamiri yaparken mikrofon çalışıyor mu diye kontrol ederken fark ettim. Güzel bence. Ama eksik de var. Mesela toplu silme yapacaksın ki CTRL + ile çoklu seçme yapman gerekirken izin vermiyor.
Ben de geçen gün kulaklık kablosunu tamiri yaparken mikrofon çalışıyor mu diye kontrol ederken fark ettim. Güzel bence. Ama eksik de var. Mesela toplu silme yapacaksın ki CTRL + ile çoklu seçme yapman gerekirken izin vermiyor.