Çözüldü "Windows 11 yüklemesi başarısız oldu" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gns.bugra

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 ISO dosyasını indirdim ve Rufus ile USB'me yazdırdım boot menude en üste aldım. Disk seçme kısmından diskimi de sıfırladım, biçimlendirdim. Ancak bu hatayı alıyorum, disk seçim kısmında ufak ufak MB'li diskler var sil deyince orada kalıyor. İçindekileri siliyor. Onlar sıkıntı yaratıyor olabilir mi?

Hata bu.

Dosya Ekleri

• IMG_9377.jpeg
    IMG_9377.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 35
Çözüm
ISO orijinal, iki portu da denedim. Diski sıfırladığım için bilgisayara erişimim yok.
Bir arkadaşımdan hazırlamasını rica edeceğim artık sanırım yapabilecek bir şeyim yok.

ISO'yu başka bir USB'ye tekrar hazırladım ancak aynı hata devam ediyor.

Bu ISO ile bir dene. Olmazsa farklı bir flash bellek ile deneyip gelişmeleri bildir.
Orijinal ISO mu?

Windows 11 ISO dosyasını indirdim ve Rufus ile USB'me yazdırdım boot menude en üste aldım. Disk seçme kısmından diskimi de sıfırladım, biçimlendirdim. Ancak bu hatayı alıyorum, disk seçim kısmında ufak ufak MB'li diskler var sil deyince orada kalıyor. İçindekileri siliyor. Onlar sıkıntı yaratıyor olabilir mi?

Hata bu.

USB kaç (2.0 yoksa 3.0?)Eğer USB 2.0 varsa USB 2.0 portuna takarak yapın.
Aynı şey USB 3.0 için geçerli.
Sorun devam ediyorsa USB'yi yeniden hazırla.

Son düzenleme:
Orijinal ISO mu?

USB kaç (2.0 yoksa 3.0?)eğer USB 2.0 varsa USB 2.0 portuna takarak yapın.
Aynı şey USB 3.0 için geçerli.
Sorun devam ediyorsa USB'yi yeniden hazırla.

ISO orijinal, iki portu da denedim. Diski sıfırladığım için bilgisayara erişimim yok
Bir arkadaşımdan hazırlamasını rica edeceğim artık sanırım yapabilecek bir şeyim yok.

Son düzenleme:
ISO orijinal, iki portu da denedim. Diski sıfırladığım için bilgisayara erişimim yok.

Bu ISO ile bir dene. Olmazsa farklı bir flash bellek ile deneyip gelişmeleri bildir.

Çözüm

Kendi sitesinden indirmiştim Windows'un ve aynı ISO'yu 2 hafta önce FreeDOS bir laptopa daha kurmuştum ama bende neden olmadı anlamadım açıkçası. Ayrıca gelen disk ekranı, kurulum ekranı da farklıydı önceki kurduğum laptopta. Söylediğiniz ISO'yu ise şu anda deneme fırsatım yok maalesef ki, olduğu zaman deneyeceğim ancak o zamana kadar elimdeki USB'yi kurmayı deneyebilirsek iyi olur.

Kendi sitesinden indirmiştim Windows'un ve aynı ISO'yu 2 hafta önce FreeDOS bir laptopa daha kurmuştum ama bende neden olmadı anlamadım açıkçası. Ayrıca gelen disk ekranı, kurulum ekranı da farklıydı önceki kurduğum laptopta. Söylediğiniz ISO'yu ise şu anda deneme fırsatım yok maalesef ki, olduğu zaman deneyeceğim ancak o zamana kadar elimdeki USB'yi kurmayı deneyebilirsek iyi olur.

Müsait olduğunuzda dediklerimi uygulayıp gelişmeleri bildirin. Ayrıca diskpart ile diski biçimlendirmeyi de deneyebilirsiniz.

Diskpart ile clean yaptım ancak oradan nasıl biçimlendireceğimi bilmiyorum onu da bir deneyeyim.

Clean yaptıysanız biçimlendirmişsinizdir. Siz müsait olduğunuzda diğer dediklerimi uygulayıp gelişmeleri bildirin.

Yeni konular

Geri
Yukarı