Windows 11 yükseltme yaparken bilgisayar kendiliğinden kapandı

tbusraxq

Yoctopat
Daha fazla  
Güncel Windows 10 bilgisayarıma Windows 11 kurayım dedim. Maksat Windows 10 desteğinin bitecek olması, güncellik işte. Bu arada önceden sorunsuzca kurmuştum ancak bilgisayar diski değişince Windows 10 kullanmak zorunda kaldım tekrardan. Her neyse, sorunsuzca indirip yükledim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Önce mavi sonra siyah güncelleme ekranı geldi. İşte güncelleme şu kadar tamamlandı filan yazarken sonra tak diye bilgisayar kendi kendine kapandı. (batarya ölü olduğu için şarja takılıydı ancak elektrik kesintisi filan olmadı, kablolarda temassızlık yok, bilgisayarda alan sıkıntısı, internet kesintisi de yok. Windows 11 ile uyum sorunu da yok.) Neden böyle oldu ve açmayı denesem mi?

AÇ bilgisayarı müdür bir şey olmaz.

Dene tabii ki en fazla çalışmaz

Bilemiyorum ya. Neyle karşılaşırım, bilgisayar eskisi gibi çalışır mı hiçbir fikrim yok.
Bende yeni kasama ekran kartını 14 gün boyunca takamamıştım. Evdekiler korkutmuştu beni işte yok patlar yok yanar felan tribe soktular beni. Ama en sonuunda cesaretimi toplayıp takmıştım Rtx 3080 Zotac ekran kartını.

Bende bu cesaretin gelmesini bekliyorum ancak bios filan çıkarsa ne yaparım bilmem.

En fazla Windows kurtarma ekranı gelir onarım yapmak zorunda kalırsınız, sistemi açabilirsiniz bence.
İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…