Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.227 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Ekran kartı 6750 XT Merhaba. Şu şekilde bir parlama sorunu yaşıyorum ve cidden gözü rahatsız ediyor. Önerileriniz nelerdir? Monitör: ViewSonic 27" VX2779-HD-Pro Ekran kartı: 6750 XT. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba. Şu şekilde bir parlama sorunu yaşıyorum ve cidden gözü rahatsız ediyor. Önerileriniz nelerdir? Monitör: ViewSonic 27" VX2779-HD-Pro Ekran kartı: 6750 XT. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SkyTRa Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #2 Ben de aynı sorunu yaşıyorum, The Witcher 3 menüsü ve Omen Gaming Hub gibi karanlık temaya sahip menüler parlıyor, çözebildin mi?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, The Witcher 3 menüsü ve Omen Gaming Hub gibi karanlık temaya sahip menüler parlıyor, çözebildin mi?