AlanbeoL Centipat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 31 Çözümler 1 9 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, gördüğünüz üzere ağ simgesi gözükmüyor. Önceden vardı, bir anda gittiğini fark ettim. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 6,4 KB · Görüntüleme: 173
Arkadaşlar, gördüğünüz üzere ağ simgesi gözükmüyor. Önceden vardı, bir anda gittiğini fark ettim. Ne yapabilirim?
Çözüm AlanbeoL 10 Ağustos 2021 KyryloDN dedi: Wi-Fi sorun gidericisini çalıştırın belki o işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hocam buradaki servisleri devre dışı bıraktım. Acaba bunlardan kaynaklanabilir mi? Bilginiz var mı? Arkadaşlar görselde gördüğünüz hizmeti açtım ve düzeldi.
KyryloDN dedi: Wi-Fi sorun gidericisini çalıştırın belki o işe yarar. Genişletmek için tıkla... Hocam buradaki servisleri devre dışı bıraktım. Acaba bunlardan kaynaklanabilir mi? Bilginiz var mı? Arkadaşlar görselde gördüğünüz hizmeti açtım ve düzeldi.
5 53973 Megapat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 28 Aralık 2021 #11 Bende düzelmedi. Artı 0 Eksi