AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Yanlış hatırlamıyorsam ilk duyurulduğu zamanlarda APK dosyalarının kurulabileceği iddia ediliyordu. Bu özellik şu an var mı?
Yanlış hatırlamıyorsam ilk duyurulduğu zamanlarda APK dosyalarının kurulabileceği iddia ediliyordu. Bu özellik şu an var mı?
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 Windows 11'e Android APK Nasıl Yüklenir? Windows 11'de Insider programına dahil olmadan Android APK'ları işletim sistemine yükleme yöntemine bakıyoruz. Windows 11 için Android Alt Sistemi www.technopat.net
Windows 11'e Android APK Nasıl Yüklenir? Windows 11'de Insider programına dahil olmadan Android APK'ları işletim sistemine yükleme yöntemine bakıyoruz. Windows 11 için Android Alt Sistemi www.technopat.net
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #3 Lodex dedi: Windows 11'e Android APK Nasıl Yüklenir? Windows 11'de Insider programına dahil olmadan Android APK'ları işletim sistemine yükleme yöntemine bakıyoruz. Windows 11 için Android Alt Sistemi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunu konuyu açarken gördüm. 2 sene önce paylaşıldığından dolayı yeni bir şeyler gelmiştir diye düşünerekten bu konuyu açtım.
Lodex dedi: Windows 11'e Android APK Nasıl Yüklenir? Windows 11'de Insider programına dahil olmadan Android APK'ları işletim sistemine yükleme yöntemine bakıyoruz. Windows 11 için Android Alt Sistemi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunu konuyu açarken gördüm. 2 sene önce paylaşıldığından dolayı yeni bir şeyler gelmiştir diye düşünerekten bu konuyu açtım.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 AtakoHelikopteri dedi: Bunu konuyu açarken gördüm. 2 sene önce paylaşıldığından dolayı yeni bir şeyler gelmiştir diye düşünerekten bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Hayır, kurulum işlemi hala aynı.
AtakoHelikopteri dedi: Bunu konuyu açarken gördüm. 2 sene önce paylaşıldığından dolayı yeni bir şeyler gelmiştir diye düşünerekten bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Hayır, kurulum işlemi hala aynı.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #5 Lodex dedi: Hayır, kurulum işlemi hala aynı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.