Çözüldü Windows 11'de Bluetooth kaybolup duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

handcuffs

Hectopat
Arkadaşlar yeni laptopuma geçeli 3 gün civarı oluyor. Kurulumunu yapıp Windows 11 Pro yükledim. Ancak dünden beri yaşanmaya başlayan bu sorun benim sinirimi epey bir bozmaya başladı çünkü Bluetooth bildiğiniz kayboluyor. Kulaklığımı Bluetooth'a bağlı bir şekilde kısa bir süreliğine bıraktığımda geri dönüp karşılaştığım manzara Bluetooth'un tamamiyle kaybolmuş olması oluyor. Sürücü silip tekrar yükledim ancak tekrar oldu. Acaba kulaklıktan dolayı mı bu sorun kaynaklanıyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni laptopuma geçeli 3 gün civarı oluyor. Kurulumunu yapıp Windows 11 Pro yükledim. Ancak dünden beri yaşanmaya başlayan bu sorun benim sinirimi epey bir bozmaya başladı çünkü Bluetooth bildiğiniz kayboluyor. Kulaklığımı Bluetooth'a bağlı bir şekilde kısa bir süreliğine bıraktığımda geri dönüp karşılaştığım manzara Bluetooth'un tamamiyle kaybolmuş olması oluyor. Sürücü silip tekrar yükledim ancak tekrar oldu. Acaba kulaklıktan dolayı mı bu sorun kaynaklanıyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Wi-Fi kartının modeli nedir? Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarından söyler misin?

Driverpack sitesinden Bluetooth driverinin donanım kimliğiyle indirip dener misin?

Şöyle kulaklığın uyku moduna geçerse gözükmeme durumu olabilir fakat Bluetooth'un durduğu sürede kapanması gibi bir durum söz konusu değil

Driverpack sitesinden Bluetooth driverinin donanım kimliğiyle indirip dener misin?

Şöyle kulaklığın uyku moduna geçerse gözükmeme durumu olabilir fakat Bluetooth'un durduğu sürede kapanması gibi bir durum söz konusu değil

Hocam bahsettiğiniz siteden driver indirilmemesini söylemiş çoğu kişi, başka çözüm öneriniz var mıdır acaba?

Realtek ürünlerinin sürücüleri pek bulunmuyor maalesef ki düzgün bir şekilde indirirsen bir problem olmaz

Realtek ürünlerinin sürücüleri pek bulunmuyor maalesef ki düzgün bir şekilde indirirsen bir problem olmaz
Hocam ASUS'un kendi sitesinden benim laptop modelinin sürücülerini indirdim bluetoothu bu sorun yaşanınca silip tekrar yükledim ama tekrar oldu sorun gider yaptığımda da herhangi bir sorun bulmuyor başka bir yol denemedim bunların haricinde.

Hocam ASUS'un kendi sitesinden benim laptop modelinin sürücülerini indirdim Bluetooth'u bu sorun yaşanınca silip tekrar yükledim ama tekrar oldu sorun gider yaptığımda da herhangi bir sorun bulmuyor başka bir yol denemedim bunların haricinde.

ASUS'ta da güncel sürücüler olmuyor her zaman Wi-Fi-Bluetooth GPU gibi sürücüler her zaman güncel olmaz Realtek ürünlerinde zaten güncellemeyi her yerde bulamıyorsun rica etsem Bluetooth driverinin aygıt kimliğini paylaşı mısın?

ASUS'ta da güncel sürücüler olmuyor her zaman Wi-Fi-Bluetooth GPU gibi sürücüler her zaman güncel olmaz Realtek ürünlerinde zaten güncellemeyi her yerde bulamıyorsun rica etsem Bluetooth driverinin aygıt kimliğini paylaşı mısın?
Hocam kusura bakmayın ben çok anlamıyorumda nasıl bakabilirim aygıt kimliğine?

1738971225517.png

aygıt yöneticisi> sürücü> ayrıntılar> özellik(donanım kimlikleri)

Yeni konular

Geri
Yukarı