Letalis28 Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 RAM 32 GB Ekran kartı RTX 3050 Tİ Laptop GPU Anakart İNSYDE CORP İşlemci İ7 11800H Arkadaşlar Windows 11'de PyCharm Community Edition açmaya çalıştığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası veriyor çözümü nedir?
Arkadaşlar Windows 11'de PyCharm Community Edition açmaya çalıştığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası veriyor çözümü nedir?
Maingoktug Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Merhaba, YouTube'da bu konu ile ilgili bir video var buraya linki koyuyorum. İşine yarayacağını düşünüyorum. Youtube: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba, YouTube'da bu konu ile ilgili bir video var buraya linki koyuyorum. İşine yarayacağını düşünüyorum. Youtube: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ygtylc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.916 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2024 #3 Letalis28 dedi: Arkadaşlar Windows 11'de PyCharm community Edition açmaya çalıştığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası veriyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla ARM sürümünü yüklediysen olabilir. Artı 0 Eksi
Letalis28 dedi: Arkadaşlar Windows 11'de PyCharm community Edition açmaya çalıştığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası veriyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla ARM sürümünü yüklediysen olabilir.