Windows 11'de CS:GO 4:3 olunca Alt+Tab sonrası daha oyuna girilmiyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Bugün W11'e geçene kadar hiçbir sıkıntı yaşamıyordum fakat şimdi 4:3 1280x960 çözünürlükte oyuna girdikten sonra Alt+Tab attığımda bir daha oyuna giremiyorum. Tekrar oyuna girmeye çalıştığımda 1 saniye boyunca oyun ekranı geliyor ve masaüstüne atıyor. Nasıl çözebilirim, tek çare 16:9 oynamak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun değil ama bende de CS:GO için Windows 11 sorunlu gibi. Oyun açılış süresi 20 saniye sürüyor. Windows 10'da böyle bir problem yok.

Artı -1 Eksi
Aynı sorun değil ama bende de CS:GO için Windows 11 sorunlu gibi. Oyun açılış süresi 20 saniye sürüyor. Windows 10'da böyle bir problem yok.

Aynen bende de o şekilde normalde 4 5 saniye içinde oyuna girerdim bende 15 saniye falan bekliyorum.

Artı -1 Eksi
Bende herhangi bir hız problemi olmadı ama dediğim gibi 4:3'de alt+tab sonrası girilmiyor . Umarım daha çok sorun yaşamayız.

Windows ayarlar kısmından "Odaklanma yardımı" kısmına girip tüm açık ayarları kapatıp tekrar dener misin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…