Zypectrum Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Windows 11 kurulumundan 1 saat kadar sonra Windows gezgini döngü halinde kendini resetliyor, hiçbir şey yapamıyorum.
Windows 11 kurulumundan 1 saat kadar sonra Windows gezgini döngü halinde kendini resetliyor, hiçbir şey yapamıyorum.
Çözüm Zypectrum 30 Haziran 2021 Sorun sabah yaptığım güncellemeden dolayı çıkmış, güncellemeyi geri aldım sorun çözüldü.
Yusuf Serhan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #2 Normaldir. Win11'in kararlı sürümü çıkmadı. Zannımca, sonraki güncellemede düzeltirler. Artı 0 Eksi
abrahm valentin Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 516 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Zypectrum dedi: Windows 11 kurulumundan 1 saat kadar sonra Windows gezgini döngü halinde kendini resetliyor, hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dizüstü kullanıyorsanız şarjınızı çıkarın. %100'ün altına düşünce resetlemenin bitmesi lazım. Resetleme bitince dili İngilizce yapın. Artı 0 Eksi
Zypectrum dedi: Windows 11 kurulumundan 1 saat kadar sonra Windows gezgini döngü halinde kendini resetliyor, hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dizüstü kullanıyorsanız şarjınızı çıkarın. %100'ün altına düşünce resetlemenin bitmesi lazım. Resetleme bitince dili İngilizce yapın.
KS KS Zypectrum Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 Sorun sabah yaptığım güncellemeden dolayı çıkmış, güncellemeyi geri aldım sorun çözüldü. Dosya Ekleri Adsız.png 8,3 KB · Görüntüleme: 105 Son düzenleme: 30 Haziran 2021 Artı 1 Eksi Çözüm