Eğer 10 dan yükselttiyse geri alabilir, onu söyleyecektimBi alakası yok. Daha ethernet girişini bilmiyor arkadaş. Etherneti takıp sürücü kuracak, bu kadar.
Açık değil mi? Ethernet kablosu bağlayın.
Emin misiniz? Portların fotoğrafını atabilir misini
Emin misiniz? Portların fotoğrafını atabilir misiniz?
Eski PC'lerde bile Ethernet girişi var. W11 kurulabilen bir PC'de nasıl olmaz?
Dostum Windows 10'dan mı yükselttin yoksa temiz kurulum mu?
Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın.Ethernet kablosu için uygun soket yok.
Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor.
Temiz kurulum yaptım.
Kanka orda mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyuEthernet kablosu için uygun soket yok.
Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor.
Temiz kurulum yaptım.
Ethernrt uymayan pc mi olur ya...Kanka orda mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu
Kanka orada mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu.
Ethernrt uymayan PC mi olur ya...
Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın.belli ki sen bilgisayar kullanmayı.
Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın.belli ki sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun.
Ters takıyor olabilir misin, çıkıntılı kısım altta kalacak şekilde...Denedim kanka olmuyor acaba vida ile çıkarmak mı lazım.
Mandalı aşağı doğruda bastırdım olmadı çok zorlamak istemediğim içinde bir şey yapmıyorum.
Ters takıyor olabilir misin, çıkıntılı kısım altta kalacak şekilde...
İlginç, sonuçta o laptopu tasarlayan bir mühendis.Ethernet protunu yanlış yapacak değil.Adsl kablosunu takmaya çalışıyor olabilir misiniz?O kadar da cahil değiliz. Ama dediğim gibi olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.