emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar daha 3 dk önce Windows 11 kurdum internete bağlayacağım ama Ethernet kablosu olmadan bağlanmıyor. Key almak için internete ihtiyacım var daha keyi girmedim.
Arkadaşlar daha 3 dk önce Windows 11 kurdum internete bağlayacağım ama Ethernet kablosu olmadan bağlanmıyor. Key almak için internete ihtiyacım var daha keyi girmedim.
Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #11 Melih Şentürk dedi: Bi alakası yok. Daha ethernet girişini bilmiyor arkadaş. Etherneti takıp sürücü kuracak, bu kadar. Genişletmek için tıkla... Eğer 10 dan yükselttiyse geri alabilir, onu söyleyecektim Artı 0 Eksi
Melih Şentürk dedi: Bi alakası yok. Daha ethernet girişini bilmiyor arkadaş. Etherneti takıp sürücü kuracak, bu kadar. Genişletmek için tıkla... Eğer 10 dan yükselttiyse geri alabilir, onu söyleyecektim
KS KS emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #12 Melih Şentürk dedi: Açık değil mi? Ethernet kablosu bağlayın. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu için uygun soket yok. Melih Şentürk dedi: Emin misiniz? Portların fotoğrafını atabilir misini Genişletmek için tıkla... Melih Şentürk dedi: Emin misiniz? Portların fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eagle_Paw dedi: Eski PC'lerde bile Ethernet girişi var. W11 kurulabilen bir PC'de nasıl olmaz? Genişletmek için tıkla... Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor. Nixist dedi: Dostum Windows 10'dan mı yükselttin yoksa temiz kurulum mu? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım. Dosya Ekleri IMG20230803011118.jpg 105,2 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
Melih Şentürk dedi: Açık değil mi? Ethernet kablosu bağlayın. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu için uygun soket yok. Melih Şentürk dedi: Emin misiniz? Portların fotoğrafını atabilir misini Genişletmek için tıkla... Melih Şentürk dedi: Emin misiniz? Portların fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eagle_Paw dedi: Eski PC'lerde bile Ethernet girişi var. W11 kurulabilen bir PC'de nasıl olmaz? Genişletmek için tıkla... Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor. Nixist dedi: Dostum Windows 10'dan mı yükselttin yoksa temiz kurulum mu? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım.
M Melih Şentürk Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 9400F MO-BO: Asus Prime H310-MK RV2.0 RAM: 16 GB (2×8) 3200 MHz CL22 GPU: NVIDIA GTX 1080 Founders Edition SSD: Kingston NV2 1TB MONITOR: LG 24GL600F 144Hz 1ms FULL HD IPS KEYBOARD: Razer Ornata RGB MOUSE: Steelseries Aerox 3 Wireless HEADSET: Galaxy Buds 2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #13 emir1256t dedi: Ethernet kablosu için uygun soket yok. Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor. Temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın. Belli ki sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun. Artı 0 Eksi
emir1256t dedi: Ethernet kablosu için uygun soket yok. Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor. Temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın. Belli ki sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun.
Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #14 emir1256t dedi: Ethernet kablosu için uygun soket yok. Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor. Temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Kanka orda mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu Nixist dedi: Kanka orda mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu Genişletmek için tıkla... Ethernrt uymayan pc mi olur ya... Artı 0 Eksi
emir1256t dedi: Ethernet kablosu için uygun soket yok. Ethernet girişine uygun gibi görünen bir soket var ama Ethernet kablosuna uymuyor. Temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Kanka orda mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu Nixist dedi: Kanka orda mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu Genişletmek için tıkla... Ethernrt uymayan pc mi olur ya...
KS KS emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #15 Nixist dedi: Kanka orada mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu. Ethernrt uymayan PC mi olur ya... Genişletmek için tıkla... Denedim kanka olmuyor acaba vida ile çıkarmak mı lazım. Melih Şentürk dedi: Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın. belli ki sen bilgisayar kullanmayı. Genişletmek için tıkla... Melih Şentürk dedi: Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın. belli ki sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Mandalı aşağı doğruda bastırdım olmadı çok zorlamak istemediğim içinde bir şey yapmıyorum. Artı 0 Eksi
Nixist dedi: Kanka orada mandal var, onu az aşağı çek, tak kabloyu. Ethernrt uymayan PC mi olur ya... Genişletmek için tıkla... Denedim kanka olmuyor acaba vida ile çıkarmak mı lazım. Melih Şentürk dedi: Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın. belli ki sen bilgisayar kullanmayı. Genişletmek için tıkla... Melih Şentürk dedi: Kardeşim nasıl uymuyor? Mandalı aşağı doğru bastıracaksın. belli ki sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Mandalı aşağı doğruda bastırdım olmadı çok zorlamak istemediğim içinde bir şey yapmıyorum.
M Melih Şentürk Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 9400F MO-BO: Asus Prime H310-MK RV2.0 RAM: 16 GB (2×8) 3200 MHz CL22 GPU: NVIDIA GTX 1080 Founders Edition SSD: Kingston NV2 1TB MONITOR: LG 24GL600F 144Hz 1ms FULL HD IPS KEYBOARD: Razer Ornata RGB MOUSE: Steelseries Aerox 3 Wireless HEADSET: Galaxy Buds 2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #16 Videolu anlatım yapalım istersen, bunu daha nasıl tarif edelim biz sana. Mandalı aşağı bastır ve tak. Çok basit bir iş. Son düzenleme: 3 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Videolu anlatım yapalım istersen, bunu daha nasıl tarif edelim biz sana. Mandalı aşağı bastır ve tak. Çok basit bir iş.
Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #17 emir1256t dedi: Denedim kanka olmuyor acaba vida ile çıkarmak mı lazım. Mandalı aşağı doğruda bastırdım olmadı çok zorlamak istemediğim içinde bir şey yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ters takıyor olabilir misin, çıkıntılı kısım altta kalacak şekilde... Artı 0 Eksi
emir1256t dedi: Denedim kanka olmuyor acaba vida ile çıkarmak mı lazım. Mandalı aşağı doğruda bastırdım olmadı çok zorlamak istemediğim içinde bir şey yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ters takıyor olabilir misin, çıkıntılı kısım altta kalacak şekilde...
KS KS emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #18 Nixist dedi: Ters takıyor olabilir misin, çıkıntılı kısım altta kalacak şekilde... Genişletmek için tıkla... O kadar da cahil değiliz. Ama dediğim gibi olmuyor. Artı 0 Eksi
Nixist dedi: Ters takıyor olabilir misin, çıkıntılı kısım altta kalacak şekilde... Genişletmek için tıkla... O kadar da cahil değiliz. Ama dediğim gibi olmuyor.
Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #19 emir1256t dedi: O kadar da cahil değiliz. Ama dediğim gibi olmuyor. Genişletmek için tıkla... İlginç, sonuçta o laptopu tasarlayan bir mühendis.Ethernet protunu yanlış yapacak değil.Adsl kablosunu takmaya çalışıyor olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
emir1256t dedi: O kadar da cahil değiliz. Ama dediğim gibi olmuyor. Genişletmek için tıkla... İlginç, sonuçta o laptopu tasarlayan bir mühendis.Ethernet protunu yanlış yapacak değil.Adsl kablosunu takmaya çalışıyor olabilir misiniz?