Arda Ozdogan Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Yardımcı olursanız sevinirim. Önerileri bekliyorum.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.389 Çözümler 6 3 Aralık 2022 #2 W11'e temiz kurulumla mı geçtiniz?
Arda Ozdogan Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 pc yi aldığımda direkt win 11 olarak geldi Algoritmik dedi: W11'e temiz kurulumla mı geçtiniz? Genişletmek için tıkla...
pc yi aldığımda direkt win 11 olarak geldi Algoritmik dedi: W11'e temiz kurulumla mı geçtiniz? Genişletmek için tıkla...
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.389 Çözümler 6 3 Aralık 2022 #4 güncellemeri falan yaptınız mı? fan nasıl cızırdıyor?
Arda Ozdogan Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #5 Algoritmik dedi: güncellemeri falan yaptınız mı? fan nasıl cızırdıyor? Genişletmek için tıkla... evet yaptım güncellemeleri bu cızırtı sesi sadece oyunlarda oluyo sinek sesine benzer bi ses
Algoritmik dedi: güncellemeri falan yaptınız mı? fan nasıl cızırdıyor? Genişletmek için tıkla... evet yaptım güncellemeleri bu cızırtı sesi sadece oyunlarda oluyo sinek sesine benzer bi ses
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.389 Çözümler 6 3 Aralık 2022 #6 Arda Ozdogan dedi: evet yaptım güncellemeleri bu cızırtı sesi sadece oyunlarda oluyo sinek sesine benzer bi ses Genişletmek için tıkla... oyunlarda olur zaten de temas olabilir servisle görüşmenizi tavsiye ederim.
Arda Ozdogan dedi: evet yaptım güncellemeleri bu cızırtı sesi sadece oyunlarda oluyo sinek sesine benzer bi ses Genişletmek için tıkla... oyunlarda olur zaten de temas olabilir servisle görüşmenizi tavsiye ederim.