Windows 11'de GTA 5 kasıyor

Cihangir ceyhan

Hectopat
Windows 11'de GTA 5 kasıyor. Sizce nedeni nedir? Windows 10 kullanıyorum şu anlık ama hiçbir oyun kasmazken GTA 5 kasıyor, bir çözümü var mı? Bu sistemle Windows 11 de ETS 2 GTA 4 Zula kasmadan oynarken GTA 5 en düşük ayarda kasıyor. Windows 10 da kasma olmuyor, en düşük ayarda çok rahat oynuyorum.
Önerilerinizi bekliyorum
Sistemim.
İşlemci Intel(R) Core(tm)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz 2.50 GHz.
RAM 6,00 GB.
Ekran kartı GT9800 1 GB 256 bit.
120 GB SSD.

Geri Windows 10'a dön. O sistem ile kasması normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız Windows 11'i kaldıracak güçte olmadığı için 11'e geçince fazladan yük biniyordur bilgisayarınıza bu yüzden kasıyordur. Ayrıca Bilgisayarınız GTA 5'i akıcı oynatamaz zaten.

9800GT en eski kartlarımdan bee. GTA 5'i açıyor mu cidden DX desteğinden dolayı zamanında emekli etmiştim. Arkadaşların dediği gibi biraz tarihi eser zorlamayın fazla

9800GT en eski kartlarımdan bee. GTA 5'i açıyor mu cidden DX desteğinden dolayı zamanında emekli etmiştim. Arkadaşların dediği gibi biraz tarihi eser zorlamayın fazla
İlk masaüstü ekran kartım Msi markaydı fanlı plastik şekilli süper bilgisayar gibi geliyordu

Windows 10'nun özelleştirilmiş hafifletilmiş sürümleri var bazı sitelerde. O tarz bi çözüm işe yarayabilir, çok daha kötü bi işlemci ve 4 gb ramla düzgün performans alarak Windows 10 kullanmıştım bu şekil.

Yerinde olsam windows 7 Ultimate yükleyip oyunlarda akarım.

Windows 11'den kaynaklı sorunun çok RAM kullanıyor arkada o sisteme Windows 10 olur en iyisi Windows 10 kurarsan sorunun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…