Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtım güncelleştirme vardı yeniden başlatma istedi yaptım ve ardından görev çubuğumdaki her şey kayboldu. Windows simgesi dahil. Son güncelleştirmeleri kaldırmayı denedim bir tanesi hariç(KB5019961 güvenlik güncellemesi) diğerleri kalktı ancak bunu CMD'den dahi kaldıramadım ve sorun çözülmedi halen.
Hocam bir şey deneyelim. Merak ettim. Dediğim ayarları yapın. Ve en son buradan "PC sistem durumu denetimi" indirip çalıştırın. Bakalım sonuç ne olacak?
Microsoft'un yayımladığı Windows 11 belirtimlerini ve özelliklerini inceleyin. Windows 11 için cihaz teknik özellikleri, sürümleri ve kullanılabilen diller hakkında bilgi edinin
Hocam bir şey deneyelim. Merak ettim. Dediğim ayarları yapın. Ve en son buradan "PC sistem durumu denetimi" indirip çalıştırın. Bakalım sonuç ne olacak?
Microsoft'un yayımladığı Windows 11 belirtimlerini ve özelliklerini inceleyin. Windows 11 için cihaz teknik özellikleri, sürümleri ve kullanılabilen diller hakkında bilgi edinin