Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtım güncelleştirme vardı yeniden başlatma istedi yaptım ve ardından görev çubuğumdaki her şey kayboldu. Windows simgesi dahil. Son güncelleştirmeleri kaldırmayı denedim bir tanesi hariç(KB5019961 güvenlik güncellemesi) diğerleri kalktı ancak bunu CMD'den dahi kaldıramadım ve sorun çözülmedi halen.
sistemim ssd de yüklü o 256 gb verilerin çoğu diğer ssd ve hdd lerde orada da yaklaşık 3tb veri var diğerlerini ellemeyip sadece sistemi temizlesem de olabilir aslında
Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin.
support.microsoft.com
Her durumda "yüklediğiniz uygulamaları kaldırır" diyor.
sistemim ssd de yüklü o 256 gb verilerin çoğu diğer ssd ve hdd lerde orada da yaklaşık 3tb veri var diğerlerini ellemeyip sadece sistemi temizlesem de olabilir aslında
Ben öyle yapıyorum. SSD'de veriniz varsa yedek olarak HDD'nize alın ve SSD'nizi formatlayın. Sadece regeditte programlar olmadığı için programlar aradığınız zaman çıkmıyor ve bir kaç dll dosyası eksik oluyor o kadar.
Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin.
support.microsoft.com
buradaki çok yazıya göre bilgisayarım on numara çalışıyor da ben sorun çıkarıyormuşum gibi hissettim. ama şu bilgisayarı güç düğmesinden sürekli açıp kapatarak onarıma sokma işi ilgimi çekti zararlı olmasın bu
buradaki çok yazıya göre bilgisayarım on numara çalışıyor da ben sorun çıkarıyormuşum gibi hissettim. ama şu bilgisayarı güç düğmesinden sürekli açıp kapatarak onarıma sokma işi ilgimi çekti zararlı olmasın bu
support.microsoft.com
Dostlar olay çözüldü " @turko35408 " sayesinde attığın forumdaki bilgisayarı başlangıç onarmaya sokan zımbırtıyı yaptım. başlangıç onarma çalıştı ve düzgün bir şekilde açıldı. Eline emeğine sağlık. Çözüm @turko35408 'e aittir ben açıklayıcı olması açısından tekrar yazıyorum. Bilgisayar açıkken güç tuşu ile 5sn basılı tutarak kapattım, sonra açtım ve ekranda yükleme kısmını görünce tekrar tuşa basarak kapattım ve bu işlemi 3 kez tekrarladım. Üçüncü kez yapışımda bilgisayarın açılmasına izin verdim ve onarma ekranı geldi. Orada gelişmiş seçeneklerin içerisinde başlangıç onarmayı seçtim 3-4 dk sonra açıldı ve sorun yok artık Ellerinize emeğinize sağlık teşekkürler.