Windows 11'de KMS olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Çalhanoglufanı

Hectopat
Daha fazla  
Tanıdık bir abiye, Windows 11’de “Etkinleştir” yazısını nasıl kaldırabileceğimi sordum. Bilgisayara bir dosya indirdi ve halletti. Sonra bu konuyu arkadaşlarımla konuşurken “KMS ile mi yaptı?” diye bir soru aldım ve bilemediğim için cevap veremedim. KMS nedir onu da bilmiyorum, ama zararlı olduğunu belirten yazılar var. Bunun KMS olup olmadığını nasıl anlarım ve eğer öyle ise nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdık bir abiye, Windows 11’de “Etkinleştir” yazısını nasıl kaldırabileceğimi sordum. Bilgisayara bir dosya indirdi ve halletti. Sonra bu konuyu arkadaşlarımla konuşurken “KMS ile mi yaptı?” diye bir soru aldım ve bilemediğim için cevap veremedim. KMS nedir onu da bilmiyorum, ama zararlı olduğunu belirten yazılar var. Bunun KMS olup olmadığını nasıl anlarım ve eğer öyle ise nasıl kaldırabilirim?
Buraya göz atabilirsiniz.

Başlat menüsünde KMSPico adında bir şey varsa muhtemelen KMS anahtardır. Anahtar türüne bakmak için CMD açıp slmgr.vbs -dlv komutunu girin ardından OEM, Volume, Retail falan yazar. Tabi en altta KMS yazıyorsa sıkıntı.

Başlat menüsünde KMSpico adında bir şey varsa muhtemelen KMS anahtardır. Anahtar türüne bakmak için CMD açıp slmgr.vbs -dlv komutunu girin ardından OEM, volume, Retail falan yazar. Tabii en altta KMS yazıyorsa sıkıntı.

Retail yazıyor. En altta KMS yazmıyor. Başlat menüsünde de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı