5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 14 Mayıs 2023 #1 Windows 11 Home'da Mağaza silinip, Hizmetler'den Windows Update ve Defender devre dışı bırakılabilir mi?
Windows 11 Home'da Mağaza silinip, Hizmetler'den Windows Update ve Defender devre dışı bırakılabilir mi?
Çözüm longwayy 14 Mayıs 2023 Magazayi asagidaki komutu PowerShell uzerinden girerek kaldirabilirsin. PowerShell'i yonetici olarak calistirmani oneririm. Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage Windows Update ve Defender'i devre disi birakmak icin de asagidaki yazilimlari oneririm. Ikisini de defalarca kullandim, sorun yasamadim. Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
Magazayi asagidaki komutu PowerShell uzerinden girerek kaldirabilirsin. PowerShell'i yonetici olarak calistirmani oneririm. Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage Windows Update ve Defender'i devre disi birakmak icin de asagidaki yazilimlari oneririm. Ikisini de defalarca kullandim, sorun yasamadim. Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2023 #2 515079 dedi: Windows 11 Home'da mağaza silinip, Hizmetler'den Windows Update ve Defender devre dışı bırakılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows Update Hizmetler'den durdurulabilir. Defender kapatmak için ayarlarda bulunan tüm Defender izinlerini kapatıp daha sonra bunu kurup kökünden kapatabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Artı 0 Eksi
515079 dedi: Windows 11 Home'da mağaza silinip, Hizmetler'den Windows Update ve Defender devre dışı bırakılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows Update Hizmetler'den durdurulabilir. Defender kapatmak için ayarlarda bulunan tüm Defender izinlerini kapatıp daha sonra bunu kurup kökünden kapatabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 Magazayi asagidaki komutu PowerShell uzerinden girerek kaldirabilirsin. PowerShell'i yonetici olarak calistirmani oneririm. Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage Windows Update ve Defender'i devre disi birakmak icin de asagidaki yazilimlari oneririm. Ikisini de defalarca kullandim, sorun yasamadim. Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Artı 0 Eksi Çözüm
Magazayi asagidaki komutu PowerShell uzerinden girerek kaldirabilirsin. PowerShell'i yonetici olarak calistirmani oneririm. Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage Windows Update ve Defender'i devre disi birakmak icin de asagidaki yazilimlari oneririm. Ikisini de defalarca kullandim, sorun yasamadim. Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
KS KS 5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 14 Mayıs 2023 #4 Teşekkür ederim yardımlarınız için ama Defender neden Hizmetler'den kapatılmıyor? Artı 0 Eksi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #5 515079 dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için ama Defender neden Hizmetler'den kapatılmıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da uzun suredir kapatilmiyor hizmetlerden. Nedeni ise gittikce Defender'in Windows ile butunlesmesi, birlestirilmesi. Artı 0 Eksi
515079 dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için ama Defender neden Hizmetler'den kapatılmıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da uzun suredir kapatilmiyor hizmetlerden. Nedeni ise gittikce Defender'in Windows ile butunlesmesi, birlestirilmesi.
KS KS 5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 14 Mayıs 2023 #6 Dediğiniz programları kullanıp silersem Windows Update ve Defender tekrar aktifleşir mi? Artı 0 Eksi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #7 515079 dedi: Dediğiniz programları kullanıp silersem Windows Update ve Defender tekrar aktifleşir mi? Genişletmek için tıkla... Guncelleme yapmaya calismadigin surece aktiflesmezler. Artı 0 Eksi
515079 dedi: Dediğiniz programları kullanıp silersem Windows Update ve Defender tekrar aktifleşir mi? Genişletmek için tıkla... Guncelleme yapmaya calismadigin surece aktiflesmezler.
KS KS 5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 14 Mayıs 2023 #8 longwayy dedi: Guncelleme yapmaya calismadigin surece aktiflesmezler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bu arada Windows Update Blocker gereksiz gibi Hizmetlerden kapatırım Windows Update'i ama Defender ile alakalı programı kullanırım. Artı 0 Eksi
longwayy dedi: Guncelleme yapmaya calismadigin surece aktiflesmezler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bu arada Windows Update Blocker gereksiz gibi Hizmetlerden kapatırım Windows Update'i ama Defender ile alakalı programı kullanırım.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #9 515079 dedi: Teşekkür ederim, bu arada Windows Update Blocker gereksiz gibi Hizmetlerden kapatırım Windows Update'i ama Defender ile alakalı programı kullanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update hizmeti kendini yeniden otomatike ayarlayabiliyor. O yuzden bu yazilimi onermistim. Update Blocker kullanmanizda fayda var. Artı 0 Eksi
515079 dedi: Teşekkür ederim, bu arada Windows Update Blocker gereksiz gibi Hizmetlerden kapatırım Windows Update'i ama Defender ile alakalı programı kullanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update hizmeti kendini yeniden otomatike ayarlayabiliyor. O yuzden bu yazilimi onermistim. Update Blocker kullanmanizda fayda var.
KS KS 5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 14 Mayıs 2023 #10 longwayy dedi: Hocam Windows Update hizmeti kendini yeniden otomatike ayarlayabiliyor. O yuzden bu yazilimi onermistim. Update Blocker kullanmanizda fayda var. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat bu videodaki adımları yaparsam daha sağlıklı olacağını düşünüyorum bu işe yaramazsa dediğiniz progrmaı kullanacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
longwayy dedi: Hocam Windows Update hizmeti kendini yeniden otomatike ayarlayabiliyor. O yuzden bu yazilimi onermistim. Update Blocker kullanmanizda fayda var. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat bu videodaki adımları yaparsam daha sağlıklı olacağını düşünüyorum bu işe yaramazsa dediğiniz progrmaı kullanacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et