Windows 11'de mavi ekran

Cheed

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 notebook 6gb
İşlemci
amd 7 5800h
Merhaba, 5 6 seferdir mavi ekran alıyorum fakat minidump dosyalarımda sadece 2 tanesi görünüyor dosyaları ekleyeceğim buraya PC bilgilerini de ekleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

Minidump dosyaları linki; minidump

Abi neden kimse yardımcı olmuyor? Yardım lazım.

Dosya Ekleri

• 1683427392923.png
    261,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında sorun var.

Ya yazılımsal, ya donanımsal onu bilemiyorum, -umarım yazılımsaldır- DDU ile ekran kartı sürücüsnü sil, WHQL ibareli bir sürücüyü tekrar yükle.

Ekranda görüntü bozukluğu var mı? Rengârenk olmak suretiyle karıncalanma, çizgi çizgi olma, nokta nokta olma vs.
Eğer böyle saçma sapan şeyler yoksa, yazılımsaldır.

Son düzenleme:
AMD içinde DDU uygalamam gerekirmi ve NVIDIA için kaldırım yeniden başlat seçeneğini seçtim kaldırıp kaldırmadığını nasıl kontrol edebilirim?

AMD içinde DDU uygalamam gerekirmi ve NVIDIA için kaldırım yeniden başlat seçeneğini seçtim kaldırıp kaldırmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Sorunu nVIDIA'da yaşamışsın, AMD'yi silmesen de olur. Kaldır dediysen kaldırmışsındır işte.

AMD içinde temüz bür kurulum yapmak istiyorum aslında. Kaldırıp doğru sürücüleri nereden indirebilirim?

Az önce sürücüyü kurup yeniden başlattim fakat gene mavi ekran aldım ve hiçbir şekilde başlamıyor Windows her seferinde mavi ekran veriyo şuan sıfırlama seçeneğini seçtim windowsu yeniden kuruyor. birkere oturum açma ekranına geldim kasıp kalıyor ekran şifre yazarken.

stop code da videolu bişey yazıyordu ama tam okuyamadım

Temiz kurulum yapmama ve hatta sıfırlama yapıp DDU ile tekrar temiz kurulum yapmama rağmen gene de mavi ekran alıyorum oyuna girdiğim zaman girdiğim oyunda LoL, vide tdr failru hatası alıyorum

nvlddmkm.sys kaynaklı ne yapmam gerekir​

Son düzenleme:

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yine de "nvlddmkm.sys" hatası alıyorsan donanımsal bir sorun yaşıyor gibi görünüyorsun laptop garanti dahilinde ise garantiye vermenizi şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…