pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #31 Ali uysl dedi: Eski harddiskim içinde takılı. Genişletmek için tıkla... Söktüm demiştiniz?
A Ali uysl Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 128 9 Nisan 2023 #33 pwleredal dedi: Söktüm demiştiniz? Genişletmek için tıkla... Geri taktım silmek için bölümleri silince ikisi karıştı.
pwleredal dedi: Söktüm demiştiniz? Genişletmek için tıkla... Geri taktım silmek için bölümleri silince ikisi karıştı.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #34 Ali uysl dedi: Geri taktım silmek için bölümleri silince ikisi karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bilgili birisini etiketleyin benim de kafam karıştı. Yanlış bilgi vermek istemem size.
Ali uysl dedi: Geri taktım silmek için bölümleri silince ikisi karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bilgili birisini etiketleyin benim de kafam karıştı. Yanlış bilgi vermek istemem size.
A Ali uysl Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 128 9 Nisan 2023 #35 Acaba HDD'yi tekrar söksem SSD gözükcek kurulum ekranında Windows'u kursam masaüstüne eriştiğim zaman HDD'yi taksam sorun olur mu? Çünkü diğer türlü karışıyor HDD ve SSD. @pwleredal
Acaba HDD'yi tekrar söksem SSD gözükcek kurulum ekranında Windows'u kursam masaüstüne eriştiğim zaman HDD'yi taksam sorun olur mu? Çünkü diğer türlü karışıyor HDD ve SSD. @pwleredal