tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 12 Ağustos 2022 #1 Windows 11 kullanıyorum ve sesi açıp kapatamıyorum; Böyle gözüküyor sorun gidericiden sorunu gidermeye çalışıyorum ve karşıma bu çıkıyor; Denetim Masası'ndan ses ayarlarına giriyorum ve karşıma bu çıkıyor; Sorun tam olarak nedir, nasıl çözerim? Bilgisayarım Excalibur g770.
Windows 11 kullanıyorum ve sesi açıp kapatamıyorum; Böyle gözüküyor sorun gidericiden sorunu gidermeye çalışıyorum ve karşıma bu çıkıyor; Denetim Masası'ndan ses ayarlarına giriyorum ve karşıma bu çıkıyor; Sorun tam olarak nedir, nasıl çözerim? Bilgisayarım Excalibur g770.
Çözüm Yener K. 12 Ağustos 2022 SteelSeries yazılımı ile alakalı duruyor. Kaldırıp deneyin. Büyük ihtimalle ses programı da kurulu. Ya da ses cihazlarından seçip kaldırın.
SteelSeries yazılımı ile alakalı duruyor. Kaldırıp deneyin. Büyük ihtimalle ses programı da kurulu. Ya da ses cihazlarından seçip kaldırın.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #31 Estağfurullah hocam. Yardımcı olmak için buradayız. Artı 0 Eksi
KS KS tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 12 Ağustos 2022 #32 Yener K. dedi: Estağfurullah hocam. Yardımcı olmak için buradayız. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru soracağım, NVIDIA Driver'ını kurduktan sonra ses ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Estağfurullah hocam. Yardımcı olmak için buradayız. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru soracağım, NVIDIA Driver'ını kurduktan sonra ses ile ilgili bir sorun yaşar mıyım?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #33 tnw dedi: Hocam son bir soru soracağım, NVIDIA Driver'ını kurduktan sonra ses ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bunun ses özelliği harici monitör ile ortaya çıkıyor. Artı 0 Eksi
tnw dedi: Hocam son bir soru soracağım, NVIDIA Driver'ını kurduktan sonra ses ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bunun ses özelliği harici monitör ile ortaya çıkıyor.
KS KS tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 12 Ağustos 2022 #34 Yener K. dedi: Hayır hocam. Bunun ses özelliği harici monitör ile ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, tekrardan teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hayır hocam. Bunun ses özelliği harici monitör ile ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, tekrardan teşekkür ederim.