Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Pazartesi 17:45 #1 Bilgisayarı sıfırlayacağım. Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Eskiden Valorant çalışmıyor diye duymuştum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu?
Bilgisayarı sıfırlayacağım. Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Eskiden Valorant çalışmıyor diye duymuştum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu?
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 10 Pazartesi 17:47 #2 Hayır elbette hocam gayet düzgün çalışıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
hamursuzpizza Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 17:47 #3 Aslan Kedi dedi: Bilgisayarı sıfırlayacağım. Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Eskiden Valorant çalışmıyor diye duymuştum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, dün gece oynadım sanırım 1 yıl önceden kalma haber olabilir. Kısaca, hayır. Artı 0 Eksi
Aslan Kedi dedi: Bilgisayarı sıfırlayacağım. Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Eskiden Valorant çalışmıyor diye duymuştum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, dün gece oynadım sanırım 1 yıl önceden kalma haber olabilir. Kısaca, hayır.
BORAN ÇELİK1 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F İşlemci MSI A520M-A PRO Anakart Corsair Vengance 32GB Ram MSI GeForce RTX 4060 TI 16 GB Ekran Kartı NZXT H9 Flow Kasa MSI MAG CORELIQUID I360 Sıvı Soğutucu MSI MPG A650BN 650W Powersupply KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 SSD Cinsiyet Diğer Pazartesi 17:54 #4 çalışıyor kral Artı 0 Eksi
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:04 #5 Aslan Kedi dedi: Bilgisayarı sıfırlayacağım. Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Eskiden Valorant çalışmıyor diye duymuştum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... O sorunlar, Secure Boot, TPM 2.0 gibi ayarlar kapalı olursa yaşanır. Açık ise eğer Windows 11'e gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aslan Kedi dedi: Bilgisayarı sıfırlayacağım. Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Eskiden Valorant çalışmıyor diye duymuştum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... O sorunlar, Secure Boot, TPM 2.0 gibi ayarlar kapalı olursa yaşanır. Açık ise eğer Windows 11'e gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.